Redactia.ro
Home » Știri » Imagine controversată cu ministrul Muncii, Raluca Turcan. Surprinsă în timp ce o tânără îi ținea umbrela prin ploaie

Imagine controversată cu ministrul Muncii, Raluca Turcan. Surprinsă în timp ce o tânără îi ținea umbrela prin ploaie

Raluca Turcan

Raluca Turcan, ministrul Muncii, manifestă o atitudine arogantă printr-o ipostază în care a fost surprinsă, joi, în timpul unei vizite de lucru, în judeţul Argeş. Raluca Turcan mergea prin ploaie, cu o umbrelă ținută deasupra capului de către o tânără, care cel mai probabil este unul dintre consilierii săi. Însă, prin prisma gestului său de loialitate, tânăra pare a fi valetul doamnei Raluca Turcan. Imaginea a devenit virală în mediul online și a stârnit controverse, dar și acuzații de aroganță la adresa guvernantei.

Imagine controversată cu ministrul Muncii, Raluca Turcan. Surprinsă în timp ce o tânără îi ținea umbrela prin ploaie

În timp ce tânăra din imaginea de mai jos îi ținea umbrela ca să nu fie plouată, Raluca Turcan nu avea mâinile ocupate cu ceva care nu i-ar fi permis să facă de una singură acest lucru. Dimpotrivă, una dintre mâini îi era liberă, iar în cealaltă avea un dosar și cel mai probabil telefonul.

Raluca Turcan a fost surprinsă într-o astfel de ipostază, joi, în cadrul unei vizite de lucru în judeţul Argeş, la Uzina Dacia de la Mioveni, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Argeş. Ministrul Muncii a fost fotografiată, mai exact, prin centrul Piteștiului, alături de tânara care-i ținea umbrela, scrie pitesti24.ro.

 

Nu este singurul membru al Guvernului care dă dovadă de aroganță

Se mai întâmplă și altora! De exemplu, când vicepremierului Dan Barna i-au căzut ochelarii, în Parlament, nu s-a clintit din loc să și-i ridice, ci l-a lăsat pe un angajat să facă acest lucru. Așa că angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii de jos, și i-a așezat pe pupitru, în dreptul lui Barna. Pentru că a stârnit controverse, Dan Barna și-a justificat gestul.

bana ochelari digi

Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru Mediafax Dan Barna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: