Redactia.ro
Home » Breaking News » Imagine copleșitoare cu regizorul Alexandru Darie

Imagine copleșitoare cu regizorul Alexandru Darie

GALERIE FOTO (2) Imagine copleșitoare cu regizorul Ducu Darie

Imagine copleșitoare cu regizorul Alexandru Darie. Regizoarea Chris Simion a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care este alături de regizorul Ducu Darie. Imaginea este una copleșitoare!

Imagine copleșitoare cu regizorul Alexandru Darie

Chris Simion a postat o poză cu regizorul Ducu Darie, în care apăreau îmbrățișați. Se poate observa că regizorul slăbise foarte mult și părea obosit. Dar cu toate astea, regizorul avea puterea de a zâmbi și de a se întâlni cu prietenii. De asemenea, Chris Simion a avut și ea un moment de cumpănă în viața ei, dar nu s-a lăsat învinsă. Regizoarea a învins cancerul de sân. Spre deosebire de ea, directorul teatrului Bulandra a pierdut lupta cu ciroza.

„Ieri, astazi, maine si mai departe …o sa-l tin la fel de strans in brate. Datorita lui am dat la regie! Lui ii multumesc dupa fiecare spectacol si-i dedic o parte din aplauze. A fost mentorul meu. Si asa va ramane! Nu i-am spus niciodată, simplu, direct, cât de mult îl apreciez și cât de mult îl iubesc, cât de profund m-au transformat spectacolele pe care le-a făcut. Și că o parte din ceea ce sunt astăzi i se datorează. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, Ducu. Maria mea, Serghei...🖤”, a fost mesajul regizoarei Chris Simion.

Ducu Darie

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul „Bulandra”

Trupul lui Alexandru. Darie va fi depus, vineri de la ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala. Liviu. Ciulei, unde va rămâne până duminică.

În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase pe care le vom anunţa ulterior. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13,00, la Cimitirul. Bellu”, se arată într-un comunicat transmis miercuri seară de instituţia de cultură.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții Teatrului Bulandra au declarat că Alexandru. Darie se lupta cu ciroza hepatică. Potrivit acestora, Ducu. Darie nu se afla pe nicio listă de transplant.

Citeste si:Mario Iorgulescu a mai provocat doua accidente

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: