Redactia.ro
Home » Știri » Mario Iorgulescu a mai provocat doua accidente

Mario Iorgulescu a mai provocat doua accidente

Mario Iorgulescu a mai provocat doua accidente

Mario Iorgulescu a mai provocat doua accidente. Fiul lui Gino Iorgulescu nu este la prima abatere. În urmă cu câțiva ani, Mario Iorgulescu a mai produs două accicidente.

Mario Iorgulescu a mai provocat în urmă cu câțiva ani două accidente

Mario Iorgulescu a mai fost implicat în urmă cu ceva timp în două accidente. Primul accident a avut loc în perioadă când tânărul de 24 de ani se afla la studii în Elveția. Acesta conducea un Nissan GT-R, evaluată la peste 100.000 de euro. Al doilea accident s-a produs în Italia, acesta conducând un Ferrari. În urma celor două accidente, Mario a acceptat să se interneze la dezalcoolizare, însă cu o singură condiție, ca Gino Iorgulescu să-i cumpere o mașină nouă. Dorința i s-a îndeplinit la scurt timp, deoarece șeful LPF, i-a cumpărat un Aston Martin DBS, cu care a produs accidentul în care o persoană a murit.

Mario Iorgulescu își revine

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino. Iorgulescu,  își revine miraculos, după ce medicii s-au chinuit zile întregi să îl țină în viață. Potrivit unor surse, medicii de la Spitalul Elias au fost surprinși când constatau că tratamentul administrat tânărului de 24 de ani, fucționează. Mario Iorgulescu se pare că ar fi mișcat mâna, iar acest lucru înseamnă că organismul lui rezistă. Mario a fost în stare critică timp de 10 zile.

Fiul șefului LPF consumase alcool

Mario Iorgulescu a provocat în urmă cu aproximativ două săptămâni un accident grav, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Fiul președintelui LPF, a pierdut controlul mașinii, și a intrat pe contrasens unde a lovit o mașină care circula regulamentar. Mario a fost transportat în stare gravă la spital fiind supus mai mult intervenții chirurgicale.
Potrivit probelor recoltate după accident, Mario consumase alcool și droguri în momentul când a produs accidentul. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Citeste si:Lucian Mândruță, atac dur la adresa lui Arșinel după moartea lui Ducu Darie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: