Redactia.ro
Home » Monden » Imagine rară cu Maria, soția lui Victor Pițurcă. Uite cât de bine arată!

Imagine rară cu Maria, soția lui Victor Pițurcă. Uite cât de bine arată!

Victor Pițurcă pleacă de la Craiova

Victor Pițurcă este un personaj care a ajuns mereu în ateniția presei. Dacă amanta sa Vica Blochina nu s-a ferit niciodată să apară pe micile ecrane și să fie surprinsă de paparazzi, soția lui Victor Pițurcă este o persoană care nu a fost mai niciodată în atenția presei.

Cum mai arată soția lui Victor Pițurcă

O fotografie din ultimele zile cu Victor Pițurcă și soția sa Maria a apărut pe internet datorită nurorii lor Cristina Ich. Maria Pițurcă și Victor au mers până în Dubai pentru a celebra ziua de naștere a Cristinei. Maria arată superb pentru vârsta sa. Este o doamnă distinsă cu un păr blond bine aranjat și cu trăsături deosebite. Familia Pițurcă a petrecut clipe de vis cu ocazia aniversării influenceriței. Petrecerea a avut loc la un local de lux din Emirate.

Și când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul imaginii.

Cristina Ich și-a comandat bolid de 100.000 de euro. „Mi-am făcut upgrade, vineri ajunge”

Cristina Ich este o influenceriță foarte activă și apreciată în mediul online, dar și frumoasa logodnică a fiului lui Vicdtor Pițurcă. Frumoasa moldoveancă este urmărită de aproximativ 831,000 de persoane pe rețelele de socializare, persoane care o urmăresc zilnic și îi ascultă sfaturile în materie de skincare, psihologie, dar și povestioare din viața personală.

Influencerița s-a dus în reprezentață și le-a filmat internauților mașina care urmează să îi vină mâine. Cristina părea foarte încântată și le-a explicat fanilor ei că această decizie de a-și schimba mașina a fost influențată chiar de iubitul ei, Alex Pițurcă. Un motiv pentru care vrea o schimbare în ceea ce privește bolidul cu care va circula este faptul că noua mașină pe care o va avea va fii mult mai spațioasă și asta va reprezenta un plus pentru micuțul Noah, fiul ei și a lui Alex Pițurcă.

A mea încă nu a venit. Vineee. Asta e mașina, doar că a mea este hybrid. Stați să vi-o arăt. A ema ajunge vineri, dar asta e. Nu v-am arătat-o în interior, dar amea are scaunele negru cu bej. A fost super super simplu. Mi-am dat mașina veche și mi-am făcut upgrade. Cred că vineri vine„, le-a povestit influencerita internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: