Redactia.ro
Home » Monden » Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

GALERIE FOTO (2) Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

Paula Seling a făcut publică o fotografie rară din copilăria ei, din momentul când a participat pentru prima dată la un concurs de pian. Imaginea emoționantă i-a uimit pe fanii artistei. 

Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În vârstă de 42 de ani, artista a demonstrat în nenumărate rânduri că este talentată, mai ales când vine vorba de cântatul la pian. Aceasta a făcut show oricunde a mers alături de pianul ei.

Recent, Paula Seling a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare,  o fotografie nemaivăzută cu ea, așa cum arăta în copilărie, când a participat la primul său festival de pian, unde, de altfel, a și câștigat locul întâi. Fotografia a fost făcută în urmă cu 35 de ani.

”Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul”, a mărturisit artista.

Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

Imaginea cu Paula Seling din copilărie i-a cucerit pe internauți, care au comentat și apreciat imaginea cu artista absolut adorabilă.

”Treizeci și cinci de ani au trecut de când am urcat pe scena primului festival de pian la care am câștigat locul întâi. Era la Deva și, atat iubiții mei părinți cât și draga mea doamna pofesor Tilca Mariana tremurau pentru mine. Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul și își dorea, cu toată inima, ca oamenii să simta asta. De mica eram romantică prin definiție.

Îmi lua extrem de mult să învăț pe de rost o partitură și mă temeam de lapsusuri, însă transpunerea în zona de trăire și de “interpretare” mă facea să transform studiul într-un fel de meditație. Ajungeam la final fără să știu cât timp a trecut. Și atunci și acum s-au adunat multe emoții pentru că am revenit la Deva, la Magic Summer Fest. Voi cânta, printre piesele dragi voua, doua din piesele grele de pian pe care le cântam când mergeam la concursuri. Sper să mă descurc. Nu mă compar cu copilul ce am fost, copil cu aripi și plin de visuri. Sper, doar, să fie mandru de mine”, a mărturisit Paula Seling.

Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a declarat Paula Seling.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: