Redactia.ro
Home » Știri » Imagini din avionul Ryanair care a aterizat de urgență pe Otopeni

Imagini din avionul Ryanair care a aterizat de urgență pe Otopeni

GALERIE FOTO (2)

Avionul Ryanair cu destinația Londra, tocmai decolase din România. La scurt timp după plecarea de pe Aeroportul Otopeni, interiorul navei s-a umplut cu fum dens. La acesl moment, pasagerii au intrat în panică, unii începând să țipe de goază.

Comunicatul oficial al Ryanair trimis catre Redactia.ro

“Acest zbor din București către Londra Stansted (21 ianuarie) a fost întârziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă. Pentru a minimiza întârzierea, clienții s-au îmbarcat într-o aeronavă înlocuitoare căreia i s-a efectuat un tratament de degivrare înainte de a decola către Londra.

La scurt timp după decolare, ca măsură de precauție, aeronava a revenit pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, după ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat în cabină (despre care noi credem că a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare în sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat în condiții normale la București, și în prezent este inspectată de tehnicienii Ryanair.

Pasagerii au primit vouchere pentru gustări și băuturi răcoritoare și urmează să se îmbarce într-o aeronavă înlocuitoare care va decola către Londra Stansted mai târziu în cursul zilei de astăzi. Ryanair le prezintă scuze sincere clienților afectați de această întârziere.”

Incidentul îngrijorător s-a produs marți, la prânz, în timpul cursei aeriene operată de Ryanair. Primele informații, avionul s-a întors pe aeroport la foarte scurt timp după ce decolase către Londra. Avionul se umpluse cu fum dens, după cum se poate vedea în imagini.

În imaginile VIDEO transmise Știrilor Pro TV se vede că fumul din zona în care se aflau pasagerii era foarte dens.

Imagini din avionul Ryanair. Mai mulți călători au început să țipe, după ce au intrat în panică, la apariția fumului.

Vezi aici VIDEO

În imaginile primite de la un pasager de la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați: Opresc din aer? Opreşte! Mamă, murim aici, băi! Du-te frate şi zi-i! Doamne, ce e?

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12:00 după ce a survolat o oră Bucureștiul pentru a consuma din combustibil. Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, căpitanul a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni. În aeronavă se aflau 169 de pasageri. Nu se cunoaște cauza incidentului. la acest moment, iar reprezentanții companiei nu au putut fi contactați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini