Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi! Regii Tik Tok-ului au făcut paradă în rochii de mireasă

Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi! Regii Tik Tok-ului au făcut paradă în rochii de mireasă

GALERIE FOTO (2) Imagini jenante cu Alexandra și Ionuț Bodi! Regii Tik Tok-ului au făcut paradă în rochii de mireasă

Alexandra și Ionuț Bodi au șocat cu ultima apariție! De data aceasta nu s-au despărțit, ci doar au defilat îmbrăcați în rochii de mireasă. Imaginile au devenit virale!

Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi

Alexandra și Ionuț Bodi sunt două personaje foarte cunoscute în mediul online, mai ales pe platforma Tik Tok, asta pentru că postează des videoclipuri amuzante cu ei. Oamenii sunt uluiți de fiecare dată de reacțiile și activitățile pe care le au cei doi și au ajuns rapid în topul celor mai vizualizate filmulețe.

”Regii Tik Tok-ului”, așa cum au fost intitulați, datorită miilor de vizualizări la care ajung zi de zi, au reușit să-și surprindă din nou fanii, într-un mod cu totul și cu totul aparte. De curând, Alexandra și Ionuț Bodi au defilat în rochii de mireasă pentru fani!

Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi! La ceas de seară, spre surprinderea tuturor, atât Alexandra Bodi, cât și soțul său, Ionuț, au îmbrăcat pe rând rochia de mireasă și și-au uimit fanii de pe contul de Tik Tok. Cei doi au defilat exact ca pe catwalk dintr-o cameră în alta a casei, filmându-se reciproc. Desigur că cireașa de pe tort a fost nimeni altul decât regele ”Tik Tok-ului”, Ionuț Bodi, la care nimeni nu s-ar fi așteptat să îmbrace rochia albă, de mireasă.

”Uitați ce mireasă frumoasă”, au fost cuvintele pe care le-a rostit Alexandra când și-a văzut soțul.

Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi! Regii Tik Tok-ului au făcut paradă în rochii de mireasă

Fanii au reacționat imediat

Imagini incredibile cu Alexandra și Ionuț Bodi! Reacțiile celor din mediul online nu au întârziat să apară, astfel că fanii s-au amuzat copios pe seama celor doi și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante.

”Semeni cu Maria Teresa! Parcă ați fi surori/ Superbă/ Ce frumoasă ești! Cu cine te căsătorești, Alexandra?/ Regina Elisabeta! Am leșinat de râs”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Cu toate că acum sunt mai fericiți ca niciodată, în trecut, Alexandra și Ionuț Bodi au trecut printr-o despărțire tare, tare dureroasă. Din cauza gurilor rele, cei doi și-au spus adio timp de câteva zile, moment în care regina Tik Tok-ului a izbucnit în lacrimi. Ba chiar și-a amenințat și haterii.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a transmis Alexandra Bodi pe Tik Tok în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: