Redactia.ro
Home » Monden » Imagini inedite cu Adelina Pestrițu! Cum arăta pe vremea când era blondă și era dansatoare

Imagini inedite cu Adelina Pestrițu! Cum arăta pe vremea când era blondă și era dansatoare

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Adelina Pestrițu când era dansatoare în Ibiza?

Adelina Pestrițu, cunoscută în România ca una dintre cele mai influente personalități din mediul online, a marcat recent un moment important în viața sa, aniversându-și cea de-a 37-a zi de naștere. Transformarea sa de-a lungul timpului, de la o tânără dansatoare în cluburile din Ibiza până la statutul de vedetă de televiziune și influencer de succes, este cu adevărat impresionantă. Să aruncăm o privire asupra evoluției sale și să descoperim cadoul special primit de la soțul ei, Virgil Șteblea, cu această ocazie.

Transformarea inedită a Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu a parcurs un drum lung de la începuturile carierei sale. Pe când era doar o tânără aspirantă la faimă, a lucrat ca dansatoare în cluburi de noapte renumite din Ibiza. În acele zile, Adelina avea o imagine complet diferită – era blondă și se bucura de viața vibrantă a insulei. Cu toate acestea, frumusețea sa naturală și zâmbetul ei fermecător au rămas constante de-a lungul anilor.

Adelina a devenit cunoscută în România după relația sa cu Liviu Vârciu, moment care i-a deschis numeroase uși în industria divertismentului. A urmat o carieră de succes în modelling, inclusiv o apariție în celebra revistă Playboy, care a consacrat-o definitiv în lumea showbizului românesc. Ulterior, a făcut tranziția către televiziune, unde a lucrat ca asistentă la emisiunea „Răi da’ buni” și a prezentat emisiunile „D Paparazzi” și „WOWBiz” la Kanal D.

Renunțând la cariera în televiziune, Adelina s-a reinventat ca influencer, câștigând o uriașă popularitate pe Instagram, unde are peste 2 milioane de urmăritori. Aici, își împărtășește viața, sfaturile de stil și frumusețe, devenind o sursă de inspirație pentru mulți dintre fanii săi.

Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani

Pe data de 2 februarie, Adelina a fost răsfățată cu numeroase cadouri, dar cel mai notabil a fost un cadou de la soțul ei, Virgil Șteblea: o pereche de sandale-papuci Hermes Oran, un articol de lux extrem de dorit, evaluat la 1033 de euro. Momentul aniversar a fost sărbătorit în familie, cu tradiționalul suflat în lumânări și cântatul „La mulți ani”, împreună cu fiica lor, Zenaida.

Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani.
Sursa foto – Instagram | Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani.

Adelina Pestrițu este exemplul vieții moderne a unei femei care își urmează pasiunile și reușește să se reinventeze constant. De la zilele petrecute dansând în Ibiza, până la statutul de vedetă de televiziune și influencer respectat, parcursul său profesional este o poveste de succes care inspiră. Cadoul primit de la soțul ei subliniază nu doar iubirea și aprecierea dintre ei, ci și succesul pe care Adelina l-a obținut în viața personală și profesională. Pe măsură ce își continuă călătoria, fanii ei abia așteaptă să vadă ce surprize le va aduce viitorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: