Redactia.ro
Home » Monden » Imagini inedite de la nunta lui Vali Vijelie. Ce formații au cântat la marele eveniment

Imagini inedite de la nunta lui Vali Vijelie. Ce formații au cântat la marele eveniment

GALERIE FOTO (5) Vali Vijelie

Vali Vijelie este împreună cu soția sa de aproape 30 de ani. Cei doi au făcut o nuntă mare, cu 500 de invitați, în anul 2003. Carmen, soția lui era însărcinată, așa că evenimentul a fost programat după nașterea primului lor copil. Astfel, au fost sărbătorite două evenimente speciale: nunta celor doi și botezul primului lor copil.

Nunta lui Vali Vijelie a fost un eveniment de pomină, cu sute de invitați de seamă

La petrecerea de la restaurantul Calipso din Capitală au apărut 500 de invitați, toți aleși pe sprânceană. Nu au lipsit colegii de breaslă ai manelistului: Sorinel Puştiu, Florin Salam, Nicolae Guţă, sau Jean de la Craiova au fost prezenți la acest eveniment.

Nelipsit a fost și Adrian Minune, care alături de formația sa a încins atmosfera toată noaptea, el fiind cel care s-a ocupat de partea muzicală a evenimentului. Printre invitați a fost și Cătălin Botezatu, care a creat rochia nașei, soția lui Nuțu Cămătaru.

Manelistul a vorbit despre cum au ajuns să facă acest eveniment doi în unu, pentru că nunta nici nu fusese luată în calcul. El a mers atunci la

Nuțu Cămătaru pentru a-i cere să fie nașul de botez. Vali Vijelie și-a amintit că a primit un cadou consistent de la acesta.

Carmen era însărcinată și m-am dus la nașul, la Nuțu, și am vorbit pentru botez. După ce mi-am adus copilul acasă, am stat de povești cu Carmen să vedem cum facem cu botezul și ea a zis că dacă tot facem o cheltuiala, să facem și nuntă. Nu-mi aduc aminte cât am cheltuit, eu n-am iubit banii, banii m-au iubit pe mine. Nici nu-mi amintesc cât am câștigat, știu doar că nașu mi-a dat un dar consistent. Rochia nașei a fost făcută de Cătălin Botezatu și a fost și el invitat la nuntă”, a spus Vali Vijelie.

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția lui, Carmen

Povestea de dragoste dintre Vali Vijelie și soția lui a început în anii 90. El a povestit că lucrurile au venit de la sine și lucrurile au mers într-un ritm destul de rapid, astfel că au cumpărat direct verighete și au trecut peste logodnă.

Eu cu soția mea ne-am cunoscut prin 90, ea era micuța și nu voia să vorbească cu mine, dar până la urmă am convins-o să iasă cu mine. În 92, am plecat în Franța și în 96 m-am întors. Întâmplător, am mers la studio să fac o casetă și atunci ea a venit la studio. Eu când sunt la studio nu vreau să văd pe nimeni, m-am uitat la ea, m-am gândit dacă e ea. Am tras cd-ul. Dimineață țin minte că am luat mașină, că eu nu aveam, și am mers la discotecă. Nu i-am luat inel, am luat direct verighete. Ea a reușit să o convingă pe mama ei să o lase să se mute cu mine. Și asta a fost”, a povestit cântărețul.

Deși a recunoscut că a mai călcat strâmb, artistul și soția lui au trecut peste momentele grele și au rămas împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: