Redactia.ro
Home » Monden » Imagini rare cu Andreea Marin în copilărie

Imagini rare cu Andreea Marin în copilărie

GALERIE FOTO (4) Imagini rare cu Andreea Marin în copilărie

Imagine rară cu Andreea Marin în copilărie, publicată chiar de vedetă pe pagina ei de Facebook. Fotografia a fost postată de ziua României, pe 1 decembrie 2019.

Andreea Marin a ales să împărtășească cu prietenii ei virtuali o fotografie cu ea din copilărie.

Cu ochi mari expresivi, părul negru prins la spate și în costum național, Andreea Marin era extrem de drăgălașă. „Îmi ești casă, Românie/ Îmi ești dor, copilărie, / Îmi ești fota, îmi ești ie, / Îmi ești dragoste de glie. / Îmi ești lacrima, ești tot, / Și in inima te port! La mulți ani cu bucurie! / Spun „român” si spun „mândrie”!” este mesajul care însoțea imaginea de pe Facebook.

La scurt timp după ce a fost realizată imaginea, Andreea Marin și-a pierdut mama

Vedeta a avut o copilărie grea, mama ei stingându-se din viață pe când ea avea doar 9 ani. Mama ei s-a stins în vara anului 1984, când a suferit un accident din cauza unui bolid scăpat de sub control. Acesta a intrat în mașina familiei Marin, în care se aflau părinții, Dan și Violeta, iar în spate, Andreea și Cristina, sora vedetei.

„Mama era pe scaunul din fata, din dreapta, si a sarit peste noi, pentru a ne proteja. Impactul a prins-o in aer! Mama a murit in bratele mele!”, rememora Andreea momentele dramatice de atunci.

„Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele.

Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe”, a povestit Andreea Marin anul trecut.

Cum a reușit o fetiță de numai 9 ani să treacă peste o asemenea dramă la care a asistat?

“Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a spus Andreea Marin.

Acum, prezentatoarea este mamă la rândul ei. Fiica ei, care poartă numele mamei sale, Violeta, are 11 ani și a moștenit frumusețea celebrei sale mame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: