Redactia.ro
Home » TV » Imagini scandaloase cu Beatrice Rancea, infectată cu Covid-19. Cum s-a plimbat managerul Operei din Iași pe holurile instituției

Imagini scandaloase cu Beatrice Rancea, infectată cu Covid-19. Cum s-a plimbat managerul Operei din Iași pe holurile instituției

GALERIE FOTO (2)

Beatrice Rancea a fost infectată zilele trecute cu noul coronavirus. Managerul de la Opera Națională Română din Iași nu a fost oprit, însă, de acest lucru, să se plimbe liber, fără mască, pe holurile instituției.

 

Cum a fost surprinsă Beatrice Rancea

Beatrice Rancea, infectată cu noul coronavirus a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce se plimba în voie pe holurile instituției, fără a purta mască de protecție. Regula carantinării pare să nu se fi aplicat la Beatrice Rancea, care a continuat să activeze în instituție ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți angajați ai Operei au fost infectați cu noul coronavirus, iar clădirea a devenit, astfel, un adevărat focar de infecție. Din această cauză, activitatea Operei Naționale Române din Iași a fost suspendată.

Beatrice Rancea era obligată să stea 14 zile în carantină, fiind infectată cu COVID-19. Mai mult, aceasta a fugit la București și nu a respectat nicio măsură impusă de autorități în contextul pandemiei.

Regizoarea, infectată cu COVID-19

Managerul Operei Naționale Române din Iași, Beatrice Rancea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Regizoarea și-a făcut testul împreună cu colegii săi de la Operă, aflând ulterior că a fost infectată cu COVID-19.

Regizoarea Beatrice Rancea a fost testată pozitiv cu coronavirus pe 6 noiembrie, după ce mai mulți angajați ai Operei au fost testați. Beatrice a vorbit pentru Libertatea.ro despre acest lucru.„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în operă. De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul”, a declarat Beatrice Rancea.

Mai mult, fosta jurată de la „Dansez pentru tine”a declarat că a respectat toate măsurile de siguranță și nu știe de unde ar fi contactat virsuului. „Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială”, a spus Beatrice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: