Redactia.ro
Home » Monden » Imagini șocante cu Bianca Dragușanu. Fosta asistentă Tv își pune viața în pericol pentru Alex Bodi

Imagini șocante cu Bianca Dragușanu. Fosta asistentă Tv își pune viața în pericol pentru Alex Bodi

GALERIE FOTO (5) Imagini șocante cu Bianca Dragușanu

Imagini șocante cu Bianca Dragușanu. Scandalul dintre Alex Bodi si Bianca Drăgușanu este departe de a se finaliza. Blondina a recunoscut că a fost agresată de fostul soț în timpul relației, făcând publice mai multe imagini în care avea fața tumefiată. De cealalaltă parte, Alex Bodi susține că are dovezi care confirmă că diva se rănea singura pentru a-i atrage atenția. Imagini șocante cu Bianca când și-a pus viața în pericol pentru Alex Bodi.

Imagini șocante cu Bianca Dragușanu. Fosta asistentă Tv își pune viața în pericol pentru Alex Bodi

Imagini șocante cu Bianca Dragușanu. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu și-au încheiat socotelile, chiar dacă s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Blondian a publicat câteva imagini din timpul relației cu acesta, în care apare cu fața tumefiată din cauza loviturilor aplicate. În urma acestor acuzații, Alex Bodi a apelat și el la dovezile sale, postând mai multe imagini cu Bianca în ipostaze șocante. Alex Bodi a declarat în emisiunea lui Dan Capatos că are multe dovezi pentru fiecare acuzație, dar că nu dorește ca acest scandal să continue, sau să se mai certe cu Bianca. Ulterior, câteva imagini cu Bianca Drăgușanu au fost postate în mediul online. Aceasta apare mergând pe mijlocul drumului, printre mașinile aflate în mișcare, punându-și viața în pericol, după ce s-a certat cu acesta. La scurt timp, Alex Bodi a recunoscut că de la el sunt aceste imagini de-a dreptul șocante.

Însă, Bodi susține că nu dorește să-i facă rău Biancăi cu aceste imagini, ci doar se apără de toate acuzațiile pe care blondina i le-a adus. Fosta asistentă Tv a declarat că prietenii au trădat-o cu dorința de a o vedea suferind. „Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre noile imagini

Mai mult, Bianca a spus că în imagini ajunsese la capătul răbdării, motiv pentru care s-a dat jos din mașina în care se afla, porninf pe marginea drumului, chiar dacă pe șosea circulau mașini cu viteză. „Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a continuat ea.

Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca, dar susține el, blondina ar avea probleme psihice, iar pentru asta, vedeta ar lua medicamente. „Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau.Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice”, a spus Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: