Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini în care era bătută

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini în care era bătută

Alex Bodi se apara dupa imaginile cu Bianca Dragusanu batuta

Alex Bodi reacționează după ce Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini din relația lor, în care i se poate vedea chipul tumefiat de bătaie. Fostul soț al blondinei este de părere că Bianca Drăgușanu vrea să-i facă rau și că este geloasă pe actuala sa iubită, Daria Radionova.

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini în care era bătută

Alex Bodi reacționează după ce fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a scos la iveală abia acum, imagini cu ea desfigurată de bătaie. El este de părere că blondina a făcut acest lucru din răzbunare și că este geloasă pe relația lui cu Daria Radionova, potrivit antenastars.

„Nu există nici un șantaj. A fost o răzbunare, o diversiune. A publicat aceste lucruri ca să îmi facă rău. Este un război pe care vreau să îl uit. Acele imagini au fost publicate fără acordul meu. Eu am dat poza ca să se vadă vânătaia de la operația estetică. De ce să îi fie frică de mine? Mi se par niște aberații. Dacă tu îmi zici mie că sunt nebun, de ce sari la bătaie la mine? Vrea să mă pedepsească. Ce-s cu tulburările astea? Femeia a avut o viață de vis cu mine. A avut numai beneficii de pe urma relației cu mine”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Image result for bianca dragusanu a publicat imagini din relația cu bodi in care era batuta

Alex Bodi, video-uri compromițătoare cu Bianca Drăgușanu

De altfel, Alex Bodi susține că el are video-uri compromițătoare cu Bianca Drăgușanu pe care nu ar vrea să le dezvăluie nici peste zece ani.

„Prefer să tac, să nu vorbesc despre ce știu. E o mizerie. Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani. Nu mai vreau să fiu asociat cu ea”, a mai explicat Alex Bodi pentru aceeași sursă.

Image result for bianca dragusanu a publicat imagini din relația cu bodi in care era batuta

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă?

Totodată, Alex Bodi a mai precizat că Bianca a vrut să se sinucidă. A găsit-o, la un moment dat, leșinată în casă, după ce ar fi luat un pumn de pastile. Atunci când s-a trezit, ea a explicat că a plâns extrem de mult, până a adormit pe podea.

”Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus Alex Bodi la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: