Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație în scandalul momentului! O prietenă comună de-ale cupluri Bianca-Alex Bodi susține că cei doi se vor împăca

Răsturnare de situație în scandalul momentului! O prietenă comună de-ale cupluri Bianca-Alex Bodi susține că cei doi se vor împăca

Alex Bodi se apara dupa imaginile cu Bianca Dragusanu batuta

Răsturnare de situație în scandalul momentului! Bianca Drăgușanu a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că a fost lovită crunt de fostul ei iubit, Alex Bodi, publicând și câteva imagini din acea perioadă. Ei bine, nici bine nu a ieșit să-și asume perioadele cumplite prin care a trecut, că o prietenă comună de-ale cuplului Bianca-Alex Bodi a declarat că cei doi se vor împăca.

Răsturnare de situație în scandalul momentului! O prietenă comună de-ale cupluri Bianca-Alex Bodi susține că cei doi se vor împăca

Răsturnare de situație în scandalul momentului! Bianca Drăgușanu a recunoscut în emisiunea lui Dan Capatos că a fost maltratată de Alex Bodi, în perioada în care erau împreună, menționând că și în prezent, omul de afaceri o amenință. Blondina părea dispusă să meargă până în pânzele albe să îl scoată definitiv din viața ei pe Alex Bodi, dar se pare că o prietenă comună de-ale fostului cuplu, susține contrariul. Bianca Drăgușanu a declarat că a publicat imaginile în care avea fața tumefiată din cauza loviturilor aplicate, pentru că și-a dat seama ce fel de om este Alex Bodi și pentru că nu vrea să mai treacă niciodată prin acel chin. Fosta asistenta Tv susține că vrea să facă acest demers pentru fiica sa, deoarece Sofia și-a văzut propria mamă plină de vânătăi.

Se pare că în această ecuație, apare o a treia persoană care susține că, de fapt, cei doi ar fi pe punctul de a se împăca. „Am întrebat-o pe Bianca dacă o pot suna. Prima dată a zis că nu, după am văzut pe fața ei că își dorește. L-am sunat cu cameră pe Instagram. Am vorbit cu el, după s-au privit, nu și-au spus nimic. Am discutat cu ei acolo. A plâns de 3-4 ori. Eu țin foarte mult cu ea pentru că este femeie. Am fost special pentru a-i împăca netrimisă de Alex”, a spus prietena Biancăi Drăgușanu.

Mai mult, prietena celor doi susține că Bianca și-ar fi dorit să-l susțină pe ALex când a fost închis, dar nu a putut, din cauza Dariei. „Tot timpul spunea Daria. Din cauza Dariei nu a fost alături de el cât timp el a fost închis. Din cauza ei nu a făcut un pas pentru împăcare, pentru că Daria s-a băgat în relația lor. Simt că il iubește foarte mult”, susține prietena.

Reacția Biancăi Drăgușanu la adresa prieteni sale

Tânăra susține cu stupoare că Bianca Drăgușanu și ALex Bodi se vor împăca, motiv pentru care a și încercat, din proprie inițiativă, să-i pună într-o convorbire împreună. „Tot timpul spunea Daria. Din cauza Dariei nu a fost alături de el cât timp el a fost închis. Din cauza ei nu a făcut un pas pentru împăcare, pentru că Daria s-a băgat în relația lor. Simt că il iubește foarte mult”, susține prietena. Cu toate că lumea se aștepta ca Bianca să reacționeze dur la adresa prietenei sale, blondina a spus că prietena ei este o persoană minunată, dar se lasă manipulată de Alex Bodi. „Ea a mai reușit să facă schemele astea între noi. Este pusă de el. (…) Este foarte bine intenționată dar este manipulată de el”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: