Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi? Declarațiile făcute de afacerist

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi? Declarațiile făcute de afacerist

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi_

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi? În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu declara în cadrul unei emisiuni că a fost bătută crunt de fostul ei soț, timp de doi ani. Acum, a venit rândul lui Alex Bodi să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în timpul relației cu Bianca, dar și despre reacțiile neobișnuite ale acesteia. A vrut sau nu să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi? Declarațiile făcute de afacerist

Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă din cauza lui Alex Bodi? Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se termina. În urmă cu câteva zile, Bianca a recunoscut în cadrul emisiunii Xtra Night Show că a fost torturată de Alex Bodi, publicând și câteva imagini cu loviturile pe care le-a încasat vreme de doi ani de la acesta. La scurt timp, după ce a auzit toate acuzațiile, Alex Bodi a decis să spună adevărul despre întreaga situație. Acesta a decis să vorbească despre realitatea imaginilor în care fosta sa soție apare cu fața tumefiată, iar în altele în care apare inertă pe podea. Alex Bodi a declarat că de-a lungul relației lor, blondina a avut ieșiri ciudate, având și dovezi importante în acest sens.

Conform acestuia, în imaginile în care Bianca apare întinsă pe podea, aceasta ar fi încercat să-și facă rău singură. „Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus Alex Bodi. Cu toate că afirmațiile celor doi nu coincid, Bianca Drăgușanu a declarat că Alex Bodi i-ar promis înainte să se despartă că vor avea copii și o familie frumoasă împreună.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante

Totodată, Bianca a menționat că nu poate avea copii pe cale naturală, din cauza suplimentelor energetice pe care le consumă în vederea menținerii masei musculare. „Pe parcursul iertărilor mele, strategia s-a schimbat și a văzut că nu mai ține asta cu facem casă, copii și hai să facem înseminare. Noi, în septembrie, când era cu asta și era cu amândouă și și cu altele, el îmi promitea mie că o să facem copii. Nu putea să facă copii că lua niște steroizi. Ne-am dus și am făcut analizele. Asta a fost practic înainte de ultima violență. Te fac nervos, îți dau trepidații”, a spus Bianca Drăgușanu.

Mai mult, blondina a declarat că în urma unui conflict cu Alex Bodi ce a avut loc anul trecut, aceasta s-ar fi dat jos din mașină și ar fi început să meargă pe mijlocul străzii, punându-și viața în pericol. Fosta soție a lui Alex Bodi consideră că a fost trădată de prieteni, aceștia fiind acum de partea afaceristului. „Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a continuat ea.

Bianca Dragusanu lovita
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: