Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante în primăria sectorului 1. Clotilde Armand a adus drăcoaice fără sutien

Imagini șocante în primăria sectorului 1. Clotilde Armand a adus drăcoaice fără sutien

GALERIE FOTO (7) Imagini șocante în primăria sectorului 1.

Imagini șocante în primăria sectorului 1. Clotilde Armand a reușit să câștige alegerile locale de anul trecut, devenind primarul sectorului 1 al Capitalei. Astfel, de când a promit mandatul de primar, Clotilde a reușit să șocheze publicul în fiecare zi. Aceasta a considerat că Primăriei îi lipsea niște statui, așa că a umplut imobilul cu niște drăcoaice în pielea goală.

Imagini șocante în primăria sectorului 1. Clotilde Armand a adus drăcoaice fără sutien

Imagini șocante în primăria sectorului 1. Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a șocat pe toată lumea, din nou, după ce aa înfrumusețat primăria cu niște drăcoaice goale. Avocatul Mihai Drăgan a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini revoltătoare. Se poate observa că în primărie sunt amplasate mai multe statui grotești reprezentând demoni feminini. „Azi, in holul Primariei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alaturate! Sunt eu carcotas?”, scrie avocatul pe Facebook.

Totodată, avocatul a declarat că statuile pot fi vizitate doar cunoscătorilor, adică artiștilor și apropiaților acestora. Însă, publicul va putea vizita aceste statui incredibil de șocante, începând de luni. „Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1”, spune avocatul.  Pe pagina oficială a edilului sectorului 1, unde a fost anunțat vernisajul, au fost postate sute de reproșuri la adresa acesteia. Chemată pentru a oferi câteva declarații, Clotilde Armand a spus că refuză audiența, din cauza respectării regulilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. „Rămâne întrebarea legitimă a cetățenilor: cum de primarul Clotilde Armand poate participa la evenimente mondene, precum vernisajul unei expoziții, dar nu poate acorda audiențe în spațioasa sală de consiliu a Primăriei Sectorului 1? Poate că lui madam Clotilde ii trebuie o… pălărie de mărgăritar…” a mai spus avocatul Mihai Drăgan.

Primăria sectorului 1 din Capitală a fost construită între anii 1928 și 1936, fiind abordat un stil eclectic ce îmbină elemente necromatice și neoromânești. În Sala de Consiliu este amplasată o pictură semnată de Olga Greceanu, o pictoriță celebră la serviciile căruia a apelat chiar Regele Ferdinand I.

Clotilde Armand, în mijlocul unui scandal

În urmă cu o săptămână, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat că social-democarații vor ajunge în instanță dacă nu vor opri decizia primarului Clotilde Armand și a consilierilor locali PNL, USR-PLUS și PMP de la Secotorul 1 privind transferul a patru spitale din București în administrarea unităților sanitare respective. Ulterior, Clotilde Armand a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care acuză PSD-ul de propagandă și ipocrizie. „Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate„, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

După alegerile locale din septembrie 2020, Clotilde Armand, 47 de ani a avut cele mai multe voturi, câștigând în fața fostului primar de la PSD, Dan Tudorache. Clotilde Armand a obținut 40,95%, în timp ce contracandidatul său, Dan Tudorache a obținut 39,82%

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: