Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile care fac înconjurul României: Primar prins cu amanta pe câmp. „Ce faci, domn primar? Este zi de post azi”

Imaginile care fac înconjurul României: Primar prins cu amanta pe câmp. „Ce faci, domn primar? Este zi de post azi”

Primul din Miheșu de Câmpie prins cu amanta. Foto: Facebook ;si Youtube

Imagini șocante  circulă pe internet, în care primarul PNL din Miheșu de Câmpie, județul Mureș, este surprins într-o situație compromițătoare. Potrivit site-ului www. punctul.ro, edilul a fost prins în mijlocul câmpului de câțiva localnici, în timp ce se afla într-o relație sexuală cu o femeie.

În înregistrare se speculează că femeia ar fi amanta primarului. Conform celor care au realizat înregistrarea, Emil Casoni a fost surprins în mijlocul naturii și chiar în mașina primăriei. El pare să-și tragă în grabă pantalonii, să o împingă pe femeia dezbrăcată în autoturism, apoi să se urce la volan și să plece în trombă. De asemenea, cei care au dezvăluit această întâmplare, care aruncă o umbră asupra primarului din județul Mureș, susțin că femeia în cauză ar fi chiar angajata primăriei.

Ce i-au strigat sătenii

„Ce faci, domn primar aici? Domn primar…în timpul serviciului…E și zi de post astăzi”, i-au strigat sătenii edilului din Miheșu de Câmpie.

Emil Casoni este căsătorit cu Dorina Casoni și deține o avere considerabilă, printre care mai multe terenuri și case de locuit în județul Mureș.

Jurnaliștii au încercat să-l contacteze pe edilul Emil Casoni pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon până în prezent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini