Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile șocante cu preotul care a fugit după ce a lovit cu mașina un bărbat în Maramureș. Detalii cutremurătoare VIDEO

Imaginile șocante cu preotul care a fugit după ce a lovit cu mașina un bărbat în Maramureș. Detalii cutremurătoare VIDEO

Iată imaginile șocante cu preotul care a fugit după ce a lovit cu mașina un bărbat!

Imaginile șocante cu preotul care a fugit după ce a lovit cu mașina un bărbat în Maramureș

Un eveniment tragic a avut loc în comuna Oncești din Maramureș, unde un preot s-a implicat într-un accident rutier grav, adăugând o notă șocantă la sărbătoarea Bobotezei. Incidentul a avut loc în timp ce preotul se grăbea să ajungă la sfințirea caselor, iar victima, un bărbat de 68 de ani, a fost lovită de mașina acestuia. Într-un gest șocant, preotul a ales să fugă de la locul accidentului, lăsându-l pe bătrân în suferință, potrivit vasiledale.ro.

Detalii cutremurătoare VIDEO

Imaginile captate de camerele de supraveghere au redat momentul impactului și reacția preotului care, în loc să acorde primul ajutor, și-a continuat drumul. Evenimentul tragic a avut loc într-o perioadă în care credincioșii se grăbesc să obțină binecuvântarea divină pentru casele lor prin sfințirea acestora în timpul sărbătorii Bobotezei.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar autoritățile au reușit să identifice preotul ca fiind șoferul responsabil pentru accident. Cu toate că testul etilotest a indicat absența alcoolului în sângele preotului, comportamentul său nesigur și decizia de a fugi de la locul accidentului au generat consecințe grave, inclusiv deschiderea unui dosar penal împotriva sa.

Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili responsabilitatea și pentru a aduce justiție în acest caz. În ciuda rezultatelor testelor care indică absența alcoolului, conducerea nesigură a preotului subliniază importanța responsabilității și prudenței în trafic, chiar și în situații de grabă justificată.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: