Redactia.ro
Home » Știri » Imnul României cântat de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană, criticat dur: „Îl pun ringtone la telefon”

Imnul României cântat de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană, criticat dur: „Îl pun ringtone la telefon”

Imnul României cântat de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană, criticat dur: „Îl pun ringtone la telefon"

Imnul României cântat de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană, criticat dur. Iată detaliile!

Imnul României cântat de fanfara din Kenya, la vizita lui Klaus Iohannis în țara africană, criticat dur

La vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în Kenya, un eveniment care ar fi trebuit să fie marcat de solemnitate și protocol, s-a transformat într-o experiență muzicală neașteptată. Fanfara națională a Kenyei a decis să interpreteze Imnul României într-o manieră inedită, care i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți.

Pentru unii, acest moment s-a transformat într-o sursă de amuzament, în timp ce pentru alții a fost un motiv de îngrijorare și dezamăgire. Interpretarea fanfarei din Kenya nu a făcut cinste Imnului României și nici vizitei oficiale a președintelui Iohannis în țara africană.

Fanfara, compusă din instrumentiști care, se pare, nu cunoșteau prea bine tehnica instrumentală sau nu aveau instrumentele acordate corect, a prezentat o interpretare neconvențională a imnului nostru național. Pe alocuri, linia melodică principală a Imnului României a dispărut sau a fost modificată, lăsându-ne cu impresia că suntem la o sesiune de karaoke, în loc de o întâmpinare protocolară a unui șef de stat, potrivit Antena 3 CNN. 

Acest episod nu este singular, deoarece și în trecut au existat situații similare. Fanfara militară a Egiptului a oferit o interpretare asemănătoare a Imnului României la vizita fostului premier Nicolae Ciucă în primăvara anului curent. Aceste momente au stârnit reacții mixte în rândul cetățenilor români, între amuzament și dezaprobare.

Adrian Ursu: „Îl pun ringtone la telefon”

Cu toate acestea, unul dintre aspectele notabile ale acestei întâmplări nefericite este umorul cu care unii au reacționat. Adrian Ursu, realizator la Antena 3 CNN, a luat în glumă situația și a declarat că ar vrea să descarce această variantă inedită a Imnului României și să o folosească ca ringtone la telefon.

„O să o caut să o descarc și o pun ca ringtone la telefon”, a spus Adrian Ursu pentru sursa citată.

Sursa foto: playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: