Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » În atenția fumătorilor! Fiecare țigară va avea înscris un mesaj de avertizare

În atenția fumătorilor! Fiecare țigară va avea înscris un mesaj de avertizare

GALERIE FOTO (2)

Aviz fumătorilor! Dacă mesajele și imaginile de pe pachetele de țigări nu au avut efectul scontat asupra consumatorilor, cercetătorii au luat în considerare o nouă schimbare. Fiecare țigară va avea înscris un mesaj de avertizare.

Mesaj de avertizare pe fiecare țigară

Cercetătorii speră ca mesajele care vor apărea pe fiecare țigară să-i îndemne pe consumatori să renunțe la acest viciu. Momentan, decizia a fost adoptată în Australia, însă cercetătorii au de gând să facă presiuni la nivel mondial pentru a se adopta aceste schimbări.

Aaron Drovandi, cercetător al Universității James Cook, este de părere că imaginile șocante existente pe pachetele de țigări nu mai au efect asupra fumătorilor. El spune că o imagine cu plămânii negri, dinți îngălbeniți ori guri canceroase și-au pierdut din valoarea de șoc. Astfel încât recomandă mesaje pe fiecare țigară.

Ce mesaje vor fi scrise pe țigări

Cel mai probabil, mesajele de pe țigări vor fi cele înscrise pe țigările vândute în Australia. „Fumatul îți îngălbenește dinții”. / „Fumatul cauzează o respirație urât mirositoare.” / „Fumatul îți pătează degetele.”, ar fi unele dintre acestea.

țigară cu mesaj înscris
Așa arată țigările în Australia

„Îmbunătățirea calității și a volumului de informații care există este esențială pentru a ne asigura că tinerii, cei care sunt și publicul țintă ai acestor campanii anti-fumat, sunt descurajați să fumeze, iar fumătorii actuali trebuie să fie conștienți de pericol”, a spus Drovandi.

Ce ziceți? E o decizie inspirată? V-ar opri din fumat?

Citește și Kaufland va retrage din magazine două geluri de duș care pot produce infecții ale pielii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini