Redactia.ro
Home » Știri » În ce condiții se introduc noi restricții privind terasele. Ministrul Nelu Tătaru a făcut anunțul

În ce condiții se introduc noi restricții privind terasele. Ministrul Nelu Tătaru a făcut anunțul

Noi restricții privind terasele, anunțate de ministrul Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, avertizează că vor fi reintroduse restricții în ceea ce privește funcționarea tereselor, iar totul depinde de numărul de cazuri de coronavirus ce vor fi înregistrate în țara noastră.

Noi restricții privind terasele, anunțate de ministrul Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății a explicat, în timpul unei vizite în Iași, faptul că singurul lucru care va determina dacă vor exista restricții în țara noastră este numărul de cazuri de coronavirus înregistrate. Așa că, atunci când infectările vor crește și restricțiile vor fi introduse, a explicat ministrul.

„În funcţie de evoluţie, vor fi şi anumite restricţii. Noi nu vrem să fie restricţii. Noi vrem ca toată lumea să conştientizeze şi să respecte acele norme”, a explicat ministrul Sănătății.

Mai mult decât atât, Nelu Tătaru a explicat că măsurile de relaxare au fost însotițe de niște documente care reglementau funcționarea spațiilor de acest gen, adică a teraselor. După ce s-a văzut că măsurile nu sunt respectate peste tot, ministrul Sănătății a explicat că vor fi controale mai dese, pentru a se asigura că măsurile de protecție ale populației sunt respectate.

„Când am făcut acele măsuri de relaxare, le-am făcut însoţite şi de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau şi acele norme de funcţionare şi desfăşurare. Toată lumea şi le-a asumat, inclusiv acei agenţi economici care deschid în acel sens afacerile, dar rămâne să le şi respecte. În condiţiile în care nu vor fi respectate, vor fi şi controale mai înteţite în următoarea perioadă” , a mai spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

În toată țara au existat cazuri în care niște agenți economici respectivi și nici cetățenii nu au respectat măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Inclusiv premierul Ludovic Orban a avertizat că vor fi controale din ce în ce mai dese, iar agenții economici care nu respectă legea vor fi sancționați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: