Redactia.ro
Home » Știri » În plin cod galben de caniculă, Primăria Arad se pregătește deja pentru Crăciun! Au început deja să cumpere brazi

În plin cod galben de caniculă, Primăria Arad se pregătește deja pentru Crăciun! Au început deja să cumpere brazi

În plin cod galben de caniculă, Primăria Arad se pregătește deja pentru Crăciun! Au început deja să cumpere brazi

În plin cod galben de caniculă, Primăria Arad se pregătește deja pentru Crăciun. Primarul a anunțat deja că de sărbători va fi cumpărat un brad artificial. 

În plin cod galben de caniculă, Primăria Arad se pregătește deja pentru Crăciun

Deșia Arad este unul din județele care se află sub cod galben de caniculă, Primăria Arad a transmis că s-a decis ca pentru sărbătorile de iarnă să fie cumpărat un brad artificial, așa că a început să probeze mai multe modele.

”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii!”, a scris pe pagina de facebook primarul Călin Bibarț.

Suntem abia în luna iulie, iar jumătate din țară se află sub cod galben de caniculă, inclujsiv județul Arad, iar reprezentanții se gândesc deja la sărbătorile de iarnă.

Este caniculă în aproape toată țara

Meteorologii nu au vești prea bune pentru următoarea perioadă. Deși scăpăm de ploi, mai multe zone din țară vor fi lovite de un val de caniculă. Elena Mateescu, directorul ANM, a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

Se anunță zile caniculare de vară! Este vizată, din nou, partea de vest a țării, care s-a confruntat, în urmă cu câteva zile cu temperaturi de până la 40 de grade Celsius. De altfel, este vizată și partea de sud, anunță directorul ANM, Elena Mateescu

”Mâine vremea va fi într-un proces, de la o zi la alta, de încălzire semnificativă în special în partea de vest și sud vest a țării. Deja mâine vom consemna 34 de grade Celsius în sudul Olteniei. Marți vorbim de 35 de grade pe arii extinse în partea de vest și sud-vest a țării pentru ca miercuri valori de 36-38 de grade Celsius să fie de interes până la finele săptămânii. De miercuri valul de căldură se va intensifica, va persista, iar disconfortul termic va fi în accentuare în special în Câmpia de Vest și Câmpia Română acolo unde cu siguranță pragul de test 180 de unități va fi atins și chiar depășit, iar temperaturile resimțite vor consemna valori de peste 38 posibili 40 de grade Celsius asociate cu aport mare de umezeală în atmosferă”, a spus Elena Mateescu la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: