Redactia.ro
Home » Monden » În prima zi de școală, vedetele sunt nostalgice. Îi recunoști în uniforma școlară?

În prima zi de școală, vedetele sunt nostalgice. Îi recunoști în uniforma școlară?

GALERIE FOTO (4) În prima zi de școală, vedetele sunt nostalgice

Astăzi a început prima zi de școală pentru cei trei milioane de copiii din întreaga țară. Pe lângă elevii care abia așteptau să înceapă școală, vedetele s-au declarat și ele emoționate de începerea noului an școlar.

Dana Rogoz, Dani Oțil și Florin Ristei, sunt doar câțiva care s-au arătat nostalgici la începerea școlii. Vedetele au postat pe rețelele de socializare fotografii din timpul în care îmbrăcau uniforma școlară.

În prima zi de școală, vedetele sunt nostalgice. Îi recunoști în uniforma școlară?

Luni, 14 septembrie trei milioane de elevi din România au început anul școlar în forță, după o pauză de șase luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Aceleași emoții și nostalgie le au și vedetele noastre, care nu pot uita ziua în care îmbrăcau uniforma școlară, și pășeau încrezători să-și cunoască învățătorii.

Dana Rogoz, Dani Oțil și Florin Ristei nu pot uita prima zi de școală, iar fotografiile postate de ei pe rețelele de socializare de când erau elevi, au strâns zeci de like-uri.

Actrița Dana Rogoz a postat cu mari emoții o imagine de pe vremea când era o simplă școlăriță entuziasmată de începerea anului școlar. Alături de imagine, vedeta le-a transmis un mesaj tuturor elevilor care încep astăzi școala. „Succes la scoala! ❤#primazidescoala #nuseuita„, a fost mesajul acesteia.

În fotografie, Dana apare îmbracată în uniforma școlară, cu părul prins într-o codiță într-o parte ținând un creion în mână. Această fotografie era comună elevilor din anii trecuți, fiind imortalizat momentul unic în care copiii pășeau voioși în anul școlar.

Fotografie a strâns peste 3.000 de like-uri și zeci de comentarii de la persoane care au început astăzi școala.

View this post on Instagram

Succes la scoala! ❤ #primazidescoala #nuseuita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Florin Ristei și Dani Oțil, emoționați de începerea anului școlar

Florin Ristei a postat pe Instagram două imagini pline de emoție și melancolie. Artistul continuă să aibă emoții când aude de prima zi de școală. Aceasta a publicat imagini de pe vremea când era elev, fiind îmbrăcat la costum și ținând în mână un buchet de flori.

Alături de cele două fotografii, cântărețul a scris plin de umor „Se vede ce chef aveam în prima zi de școală„.

Nici Dani Oțil nu a uitat de prima zi de școală. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat o fotografie pe rețelele de socializare din prima zi de școală. Moderatorul apare îmbrăcat în uniforma clasică școlară, afișând și un zâmbet călduros. Postare a strâns într-un timp foarte scurt aproximativ 1.000 de like-uri și zeci de comentarii.

Dani Otil, in prima zi de scoala
Dani Otil
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: