Redactia.ro
Home » Homepage » Încă o victimă a tragediei de la Odorheiu Secuiesc. Orsolya Barabás, de 17 ani, care se afla în comă a pierdut lupta cu viața

Încă o victimă a tragediei de la Odorheiu Secuiesc. Orsolya Barabás, de 17 ani, care se afla în comă a pierdut lupta cu viața

GALERIE FOTO (3) Orsolya Barabás a murit la spital.

O altă victimă a tragediei care a șocat comunitatea din Odorheiu Secuiesc și a lăsat în urmă durere și suferință, după prăbușirea unui zid de la internat, a fost confirmată recent. Eleva în vârstă de 17 ani, care a fost în comă încă de la momentul impactului tragic, a pierit în cursul zilei de astăzi la Spitalul de Urgență din Târgu-Mureș, conform informațiilor furnizate de surse oficiale.

Aceasta este a doua victimă a tragediei, care a avut loc în luna decembrie a anului 2023. Inițial, un băiat de 18 ani și-a pierdut viața după ce a fost prins sub dărâmături timp de două ore, într-un eveniment devastator ce a marcat întreaga comunitate.

Cine este tânăra moartă în urma tragediei de la Odorheiu Secuiesc

Orsolya Barabás, o tânără plină de viață și speranță, a fost prinsă sub dărâmăturile internatului și a fost salvată cu eforturi susținute ale personalului medical. Cu toate că s-a aflat într-un stop cardio-respirator, inima ei a refuzat să cedeze, oferind o rază de speranță comunității îngrozite de tragedie. Transportată de urgență la spital, Orsolya a intrat în comă și a continuat să lupte pentru viața ei timp de două săptămâni.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, în jurul prânzului de astăzi, tânăra Orsolya Barabás a cedat oboselii și și-a luat adio definitiv de la viață. Aceasta este a doua pierdere tragică în cadrul acestei tragedii, după decesul lui David, un alt adolescent care și-a pierdut viața cu o săptămână înainte de a împlini 18 ani.

Reprezentanții unității medicale au făcut cunoscută vestea tristă a trecerii în neființă a Orsolyei Barabás, aducând un omagiu tinerei curajoase care a luptat cu demnitate și putere de-a lungul acestui tragic parcurs.

Tragedia a avut loc în luna decembrie

În luna decembrie, un zid al internatului Liceului Teoretic Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit, provocând rănirea a patru elevi. Din păcate, tânărul de 18 ani, care urma să împlinească 18 ani pe 25 decembrie, a fost găsit decedat sub moloz. Operațiunile de salvare au fost complexe, iar tragedia a adus durere și șoc în rândul familiilor afectate și al comunității școlare.

Tragedia de la Odorheiu Secuiesc a luat viața a doi tineri.
Sursa foto – Arhivă | Tragedia de la Odorheiu Secuiesc a luat viața a doi tineri.

Încă o elevă, aflată în comă de la data tragediei, a luptat pentru viața ei în ultimele săptămâni la Spitalul de Urgență din Târgu-Mureș. Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, tristețea s-a abătut din nou asupra comunității, odată cu vestea pierderii acestei tinere vieți de doar 17 ani.

Declarațiile patronului firmei care a făcut săpături în faţa internatului din Odorheiu Secuiesc

Patronul firmei responsabile pentru lucrările din fața internatului a declarat că nu avea cunoștință că acestea ar putea pune în pericol structura clădirii. A recunoscut că lucrările au fost grăbite și că nu s-au luat măsuri adecvate pentru protejarea construcției și a persoanelor aflate înăuntru. Declarațiile sale au stârnit indignare și au adăugat o dimensiune tragică acestei tragedii evitabile.

„Nu am avut cum să pregătim. Nu ştiam că sunt copii înăuntru. Noi de afară am pus că nu intră nimeni. Îmi pare rău! Este problemă mare. A murit un băiat”, a declarat Laszlo Sandor, patronul firmei, scrie antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: