Redactia.ro
Home » Sport » Încă un tenismen infectat cu COVID-19! Are doar 22 de ani

Încă un tenismen infectat cu COVID-19! Are doar 22 de ani

Novak Djokovic, Frances Tiafoe, coronavirus

Americanul Frances Tiafoe a aflat că este bolnav, după ce a jucat săptămâna trecută la un turneu. Tânărul este în izolare până va efectua și al doilea test.

Tânărul de 22 de ani a participat la All-American Cup, care s-a desfășurat în Atlanta. După ultimul meci jucat vineri, cu Sam Querrey, acesta a început să se simtă rău. A făcut testul și a descoperit că are COVID-19.

„Din păcate, am fost testat pozitiv la COVID-19 și m-am retras din acest turneu. În ultimele două luni m-am antrenat în Florida și am fost testat negativ, inclusiv în urmă cu o săptămână. Acum sunt programat să am un nou test săptămâna viitoare, dar am început deja să respect protocolul de carantină indicat de staff-ul medical din Atlanta. Sănătatea și siguranța tuturor rămâne în continuare prioritatea numărul 1”, a declarat Frances Tiafoe.

Frances Tiafoe este unul dintre cei mai promițători jucători din America. La 22 de ani, are în palmares un titlu ATP la simplu, la turneul Delray Beach în 2018. Cea mai bună performanță este însă un sfert de finală la Australian Open în anul 2019.

Mai mulți jucători de tenis s-au îmbolnăvit

Turneul de la Adria Tour a fost un adevărat dezastru. Novak Djokovic a încercat să ofere șansa jucătorilor să revină pe teren după pandemia de coronavirus. Din păcate nu a respectat nicio regulă sau restricție, iar turneul demonstrativ s-a transformat într-un dezastru. Mai mulți jucători de top, printre care Grigor Dimitrov, Borna Coric, dar și liderul mondial au fost infectați cu COVID-19. În plus și antrenorii acestora au fost infectați. Novak Djokovic a fost testat negativ la al doilea test la care a fost supus. După acest turneu au fost mulți cei care l-au considerat pe sârb iresponsabil, dar au fost și unii care au încercat să-i caute scuze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: