Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu în centrul Capitalei. Niște obiecte abandonate au loc foc

Incendiu în centrul Capitalei. Niște obiecte abandonate au loc foc

GALERIE FOTO (2)

Incendiu în centrul Capitalei.

Astăzi, aproape de kilometrul 0 al Capitalei, a izbucnit un incendiu, pe care pompierii se luptă și acum să-l stingă. Totul ar fi pornit de la câteva obiecte abandonate și s-a extins rapid la vegetația din jur.

Incendiu în centrul Capitalei

Pompierii au intervenit în forță în centrul Capitalei după ce a fost semnalat un incendiu. Potrivit ISU, suprafața afectată este de 200 de metri pătrați, iar incendiul a pornit de la o baracă, în care se aflau mai multe obiecte abandonate. Cel mai probabil, acestea aparțin oamenilor străzii.

Din primele informații, incendiul s-a produs la o clădire părăsite, parțial demolată. Ulterior, s-a extins la vegetația uscată din strada Apolodo 15. După cum era de așteptat, traficul din zonă a fost deviat. Brigada Rutieră a transmis că traficul a fost restricționat pe strada Vânători.

Din fericire, nu există victime.

Incendiul a izbucnit, astăzi, în jurul prânzului, pe strada Apolodor din Capitală. În momentul redactării acestui articol, forțele de ordine încă se luptă cu flăcările. Potrivit ISU, pe suprafaţa terenului sunt depozitate mai multe tipuri de materiale combustibile şi deşeuri, iar pompierii intervin cu trei autospeciale, potrivit Mediafax.

Citește și ANM, anunț de ultimă oră! Apar primele ninsori în România

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: