Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni. Un utilaj a explodat din cauza unor tuburi de deodorant

Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni. Un utilaj a explodat din cauza unor tuburi de deodorant

Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni. Un utilaj a explodat din cauza unor tuburi de deodorant

Incediu puternic la o stație de reciclare de lângă București. Un utilaj a luat foc la o hală situată în Popeşti-Leordeni și 11 oameni au fost răniți, dintre care cinci sunt în stare gravă. 

Incendiu la o hală de reciclare în Popeşti-Leordeni. Un utilaj a explodat din cauza unor tuburi de deodorant

Un incediu puternic a izbucnit la o stație de reciclare în Popeşti-Leordeni. Potrivit primelor informații, se pare că un utilaj a luat foc și 11 oameni sunt răniţi, dintre care cinci au suferit arsuri grave. Din păcate, la Spitalul de Arşi din Capitală nu există la ora actuală paturi libere.

Incediul s-a produs pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni, la un centru de reciclare. Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Potrivit observatornews.ro, în malaxorul de reciclare au fost introduse tuburi de deodorant, fixativ și s-a declanșat o explozie.

11 persoane au fost rănite în urma izbucnirii incendiului

Un număr 11 persoane au fost rănite în urma incendiului izbucnit în interiorul unei hale de reciclare din localitatea Popești Leordeni. În momentul publicării știrii sunt cinci persoane cu arsuri, intubate, o persoană cu arsuri, dar în stare stabilă și cinci oameni intoxicate, dintre care patru au refuzat internarea.

Victimele au fost transportate la spitalele Bagdasar Arseni, Floreasca și Sfântul Ioan. În total 7 pacienți au fost transportati la spital: unul expus la fum și sase arși.La Spitalul de Arşi din Capitală nu există la ora actuală paturi libere. Pentru stingerea incendiului au intervenit 8 autospeciale şi 7 autospeciale SMURD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: