Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu pe Calea Rahovei. Două tramvaie au ars, iar fumul gros i-a panicat pe trecători

Incendiu pe Calea Rahovei. Două tramvaie au ars, iar fumul gros i-a panicat pe trecători

GALERIE FOTO (2) Incendiu pe Calea Rahovei.

Incendiu pe Calea Rahovei. Panică în rândul trecătorilor de pe Calea Rahovei din Capitală. Două tramvaie au luat foc, iar fumul gros degajat i-a îngrijorat pe oameni. Ulterior, o mașină de pompieri a ajuns la fața locului, iar cauza incendiului ar fi fost un cablu subteran de energie electrică, care a luat foc.

Incendiu pe Calea Rahovei. Două tramvaie au ars, iar fumul gros i-a panicat pe trecători

Incendiu pe Calea Rahovei. În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu într-o intersecție aglomerată din cartierul Rahova. Conform primelor informații, două tramavaie au ars, iar fumul gros degajat de incendiu le-a creat probleme trecătorilor. Aceștia au fugit din calea flăcărilor. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, iar pompierii ajunși la fața locului au reușit să stingă focul înainte ca o mașină parcată în apropiere să ia foc.

Pompierii au rămas în zonă pentru a-i aștepta pe reprezentații companiei de electricitate. ”Au ars 2 tramvaie în fața mea. Mă înecam cu fum. Au căzut firele de curent care ardeau… pe niște persoane. E intersecția plină de Salvări și Pompieri la Piața Rahova”, a declarat un martor pentru Playtech. Focul ar fi izbucnit după ce un cablu subteran de energie electrică ar fi luat foc.

Incendiu puternic la un bloc din Rahova

În urmă cu o săptămână a avut loc un incendiu puternic în același cartier bucureștean. Un bloc de zece etaje din Rahova a luat foc, acesta fiind în curs de reabilitate termică. Intervenția pompierilor a fost una dificilă. iar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum.

Incendiu la un bloc de zece etaje

Totodată, doi pompieri au ajuns la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a declarat că au fost evacuați 38 de locatari, dintre care șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale. Primarul sectorului 5 din București,Cristian Popescu Piedone, a convocat o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, declarând că 24 de apartamente au fost afectate de incendiu, iar 19 persoane, între care 14 adulți și cinci copii, au fost cazate la hotel. „Sunt persoane care au fost afectate, sunt persoane care astăzi nu mai pot locui până la remedierea apartamentelor în acele condiții, iar noi, ca autoritate locală (…) vrem să venim în sprijinul lor. (…) Noi i-am dus deja și i-am cazat la un hotel din București. Va dura până când vom începe remedierea fațadelor și lucrările care au fost afectate”, spunea primarul Sectorului 5.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: