Redactia.ro
Home » Știri » O terasă din București a fost mistuită de flăcări! Care a fost cauza incendiului

O terasă din București a fost mistuită de flăcări! Care a fost cauza incendiului

GALERIE FOTO (4) O terasă din București a fost mistuită de flăcări! Care a fost cauza incendiului

Un incediu violent a izbucnit duminică la prânz la terasa unui restaurant de pe strada Râmnicu Vâlcea din sectorul 3 al Capitalei. 

O terasă din București a fost mistuită de flăcări! Care a fost cauza incendiului

Un incediu violent a mistuit o terasă din sectorul 3 al Capitalei. Restaurantul se află pe strada Râmnicu Vâlcea din zona Dristor, fiind în apropierea unei benzinării. Flăcările s-au extins și la o locuință care se află în vecinătate. De asemenea, un autoturism aflat în apropiere a ars complet. Sunt degajări mari de fum în întreaga zonă.

„Sunt degajări mari de fum. Acţionează şapte autospeciale de stingere, o autoscară, autospeciale pentru descarcerare şi SMURD”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Echipele de intervenție au sosit la fața locului și acționează cu 7 autospeciale de stingere, autoscară, descarcerare, SMURD. Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Se lucreaza pentru lichidarea ultimelor focare.

„Sunt degajări mari de fum. Acţionează şapte autospeciale de stingere, o autoscară, autospeciale pentru descarcerare şi SMURD”, arată sursa citată.

Sâmbătă un incendiu major a mistuit o hală din Mogoșoaia

Un incendiu major a avut loc sâmbătă la o hală în Mogoșoaia. La fața locului au acționat 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, 2 ambulanțe SMURD, dar și un echipaj de descarcerare. Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert.

”Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurile de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU”, a fost mesajul trimis populației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: