Redactia.ro
Home » Știri » Incident grav la pediatria din Vulcan. Bebeluș de 5 luni cu răni cumplite din cauza leucoplastului

Incident grav la pediatria din Vulcan. Bebeluș de 5 luni cu răni cumplite din cauza leucoplastului

GALERIE FOTO (2) bebeluș de 5 luni

Cazul unui bebeluș de 5 luni cu răni cumplite după ce a fost internată din cauza unei răceli a ajuns în atenția autorităților. Micuța a fost rănită la mânuțe de la un leucoplast din cauza medicilor din Vulcan, Hunedoara.

Fotografiile cu bebelușul rănit au fost postate pe o rețea socială de mama acestuia și au stârnit un val uriaș de reacții în mediul online.

sursa foto: replicahd.ro

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de 2 ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Va rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput”, a scris femeia pe Facebook.

Femeia spune că a ajuns cu fetița la secția de pediatrie a spitalului din Vulcan pentru că aceasta era răcită. Însă în momentul acela a început cu adevărat chinul, povestește mama bebelușului. Ea a declarat că personalul medical s-a chinuit mai multe ore să îi pună o branulă fetiței și că bandajele nu i-au fost schimbate timp de o săptămână, atât timp cât a fost internată.

Când va fi România pregătită să facă față unei eventuale epidemii cu coronavirus

Mai mult, femeia spune că le-a semnalat medicilor că fetița plânge, însă aceștia i-au răspuns că atât timp cât perfuzia curge, înseamnă că totul este în regulă. Abia în momentul în care i-au îndepărtat copilului leucoplastul și bandajele au observat că bebelușul de 5 luni are niște răni destul de grave și au sfătuit-o pe femeie să o dea cu cremă de gălbenele pentru că ar fi făcut alergie la leucoplast.

În acest moment, directorul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa, a declarat, joi, pentru Mediafax, că a demarat o anchetă și face cercetări disciplinare pentru a vedea dacă medicii și-au făcut datoria.

În funcție de analiza care urmează a fi efectuată, concluziile la care se va ajunge, se poate constitui comisia de cercetare disciplinară. Noi nu avem o reclamație, o sesizare, o plângere din partea aparținătorilor, părinților copilului, nu avem nimic scris, noi ne-am autosesizat”, a spus Cătălin Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: