Redactia.ro
Home » Știri » Incident șocant în Maramureș. Tânăr înjunghiat de propriul frate pentru un loc de parcare

Incident șocant în Maramureș. Tânăr înjunghiat de propriul frate pentru un loc de parcare

Incident șocant în Maramureș.

Un incident de-a dreptul halucinant a avut loc în Maramureș, după ce doi frați s-au luat la ceartă, ulterior unul dintre ei fiind înjunghiat. Se pare că motivul scandalului a fost un loc de parcare. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Incident șocant în Maramureș. Tânăr înjunghiat de propriul frate pentru un loc de parcare

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rogoz, județul Maramureș și-a înjunghiat propriul frate mai mic cu doi. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare. Fratele mai mare enervat de fratele său mai mic, l-a înjunghiat în abdomen, acesta având nevoie de îngrijiri medicale. În urma scandalului, victima a fost preluată de medicii de pe ambulanță și transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Cum se simte fratele înjunghiat?

Din fericire, medicii l-au putut salva, iar acum bărbatul se află în afara oricărui pericol. Autoritățile au intervenit în acest caz și au început cercetarea pentru a afla cum a avut loc evenimentul care se putea transforma într-o tragedie.

Polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani. Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș. Conform oamenilor legii, se pare că unul dintre frați ar fi fost deranjat de faptul că fratele său nu și-a parcat mașina așa cum trebuie, ulterior scandalul sfârșindu-se cu înjunghierea fratelui mai mic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: