Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil cât a plătit un turist pentru două cafele, un suc, o bere și două pizza în stațiunea din Mamaia: „Bătaie de joc”

Incredibil cât a plătit un turist pentru două cafele, un suc, o bere și două pizza în stațiunea din Mamaia: „Bătaie de joc”

GALERIE FOTO (2) Incredibil cât a plătit un turist pentru două cafele, un suc, o bere și două pizza în stațiunea din Mamaia

Incredibil cât a plătit un turist pentru două cafele, un suc, o bere și două pizza în stațiunea din Mamaia. A inceput sezonul pe litoralul românesc, iar românii au început să meargă la mare pentru a se relaxa. Cu toate astea, prețurile exorbitante de pe litoral îi șochează pe unii turiști. Nota de plată a unui turist din Mamaia, a devenit virală în mediul online.

Incredibil cât a plătit un turist pentru două cafele, un suc, o bere și două pizza în stațiunea din Mamaia: „Bătaie de joc”

Imaginea unei note de plată a fost publicată pe internet ca fiind primită în acest sezon estival în stațiunea Mamaia. Aceasta a stârnit un val de indignare în rândul internauților. Un bărbat a mers în pe litoralul românesc pentru a se relaxa, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Acesta a mers la o terasă din Mamaia, iar când a primit nota de plată a rămas surprins. Acesta a plătit pentru două cafele, o băutură răcoritoare, o bere și două pizza 215 lei.

Clientul ghinionist a plătit 25 de lei pentru bere și 80 de lei pentru o pizza. În postare nu se precizează restaurantul care a emis nota de plată și nici data. „Decât să mă duc să dau banii ăștia pe mâncarea asta si băuturile lor la preturi exagerate, mai bine imi iau mâncare de acasa si de restul iau ceva copiilor”, a fost una dintre reacțiile stârnite de postarea de pe Facebook.

Nota de plata

Internauții au reacționat imediat la postarea acestuia. Majoritatea dintre ei au fost indignati de cât de mult au crescut prețurile. „Bătaie de joc. Dar nu sunt cei ce vând fraieri. Cei ce cumpără, din păcate, cu toate scuzele de rigoare”, „Ferească Dumnezeu! Prețuri de Dubai și condiții de doi lei.” / „Sunt prețuri reale astea?” / „Cu așa prețuri mai bine stai acasă și faci un grătar” / „50 euro! Parcă ești la Monaco!”, au scris românii revoltati.

Cât costă acum o porție de hamsii la malul Mării Negre

Sezonul estival de anul acesta este unul din cele mai așteptate, mai ales că vine după doi ani de pandemie. Din păcate, buzunarele românilor sunt tot mai goale, iar prețurile din acest sezon sunt extrem de greu de digerat. Proprietarii și hotelierii de restaurante se confruntă la rândul lor cu cheltuieliu mai mari decât în anii trecuți. Și chiar dacă nu ar fi fost conflictul din Ucraina, cei din turism tot ar fi majorat tarifele pentru a încerca să compenseze pierderile uriașe din pandemie.

La unul dintre restaurantele foarte cunoscute, de la Agigea, o porție de hamsie prăjită costă 25 de lei/200 de grame, inclusiv mujdei. De asemenea, se poate și mai scump de atât. Un restaurant din aceeași zonă are în meniu hasii cu mujdei, lămâie și mămăligă pe plită la 36 de lei porția de 200 grame. În zona Delfinariului, aceleași hamsii de Marea Neagră cu mix de salate, mujdei, lămâie și mămăligă pentru 35 de lei porția de 200 de grame. Cei care vor veni în vacanță pe litoral vor plăti mai mult pentru un sejur în stațiunile românești de la Marea Neagră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: