Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil cât de mult s-a schimbat Nicoleta Guță. Cum arată fiica celebrului manelist acum

Incredibil cât de mult s-a schimbat Nicoleta Guță. Cum arată fiica celebrului manelist acum

Nicoleta Guta

Nicoleta Guță este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa particulară. Fiica lui Nicolae Guță a dispărut de pe ecrane și puțină lume a mai auzit de ea, după cearta cu tatăl său.

Timpul a trecut și iată că Nicoleta a trecut prin schimbări considerabile. Aceasta a slăbit considerabil, și-a operat nasul și, în urmă cu trei ani, avea de gând să-și opereze și sânii, însă decizia o înspăimânta atunci, din cauza faptului că avea niște noduli, povestea la Acces Direct.

Nicoleta Guță, apariție rară pe Internet

Recent, blondina și-a făcut din nou apariția în public, semn că este bine. Blondina a postat un videoclip pe contul său personal de TikTok alături de bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Zâmbetul de pe chipul este dovada faptului că Nicoleta Guță este mai îndrăgostită ca niciodată.

captură video Tik Tok

În imagini, Nicoleta Guță apare nemachiată, iar fanii au apreciat-o pentru acest lucru în secțiunea de comentarii.

A slăbit după ce și-a micșorat stomacul

Nu doar scăderea în greutate a contribuit la o imagine complet diferită a Nicoletei Guță. Fanii au putut observa cu ochiul liber că fiica lui Guța are buzele mult mai voluptoase, semn că a apelat la intervenții estetice cu acid hialuronic.

În cadrul unui interviu din 2019 pentru ,,Acces Direct”, Nicoleta Guță precizat că a ales să facă micșorare de stomac, ceea ce a ajutat-o să dea jos 32 de kilograme.

„M-am operat acum trei ani şi nimic mai mult. Trebuia să rămân la 58, mai slăbisem, acum am 53-54 de kilograme. Mi-am schimbat toată garderoba… Aş fi vrut să îmi fac operaţie la sâni şi îmi este frică. Mai bine rămân aşa. Am o piele foarte bună, nu am făcut nici masaj nimic. Mă trag din viţa tatălui meu. Am slăbit cam 32 de kilograme. Mănânc de toate, dar câte puţin. Eu mănânc şi dulciuri. Cu ciocolata mai greu, că-mi este rău. Cu apa mai greu, aproape deloc”, a declarat Nicoleta Guță în cadrul interviului acordat pentru ,,Acces Direct”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: