Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Guță, transformare uluitoare. Cât de mult a slăbit fiica manelistului

Nicoleta Guță, transformare uluitoare. Cât de mult a slăbit fiica manelistului

GALERIE FOTO (6) Nicoleta Guță, transformare uluitoare.

Nicoleta Guță, transformare uluitoare. Fiica lui Nicolae Guță s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus. Odată cu divorțul de fostul soț, blondina a reușit să slăbească uluitor. După ce a ajuns la silueta dorită, Nicoleta Guță s-a menționut așa pentru o perioadă, dar acum a ajuns de nerecunoscut.

Nicoleta Guță, transformare uluitoare. Cât de mult a slăbit fiica manelistului

Nicoleta Guță, transformare uluitoare. Fiica lui Nicolae Guță s-a schimbat complet. Dacă în urmă cu câțiva ani, Nicoleta se lupta cu kilogramele în plus, acum, artista este de nerecunoscut. După ce a divorțat de fostul soț, manelista a slăbit foarte mult, surprinzând pe toată lumea. Recent, sora artistei, Daniela, a postat mai multe imagini în care se vede cât de mult a slăbit Nicoleta. Fața i s-a subțiat foarte mult, iar la corp arată precum o adolescentă.

Fanii artistei au reacționat, fiind îngrijorați de starea de sănătate a blondinei.În urmă cu câțiva ani, vedeta declara că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci artista a slăbit peste 30 de kilograme. „M-am operat acum trei ani şi nimic mai mult. Trebuia să rămân la 58, mai slăbisem, acum am 53-54 de kilograme. Mi-am schimbat toată garderoba… Aş fi vrut să îmi fac operaţie la sâni şi îmi este frică. Mai bine rămân aşa. Am o piele foarte bună, nu am făcut nici masaj nimic. Mă trag din viţa tatălui meu. Am slăbit cam 32 de kilograme. Mănânc de toate, dar câte puţin. Eu mănânc şi dulciuri. Cu ciocolata mai greu, că-mi este rău. Cu apa mai greu, aproape deloc”, declara vedeta.

Drama Nicoletei Guță

Ani de zile au existat conflicte între Nicolae și Nicoleta Guță. Cei doi nu s-au înțeles bine mult timp, artista povestind într-un interviu drama prin care a trecut încă din copilărie. Conștientă că i-a denigrat imaginea tatălui său, blondina și-a luat inima în dinți și a povestit calvarul prin care a trecut. Conform acesteia, manelistul obișnuia să-și agreseze fiica, atât verbal, cât și fizic. Deși a povestit public tot ce i-a făcut tatăl ei, manelista nu a vrut să-i strice imaginea lui Guță, pentru că își iubește mult părintele. „Indiferent de ce altercații au existat între noi, el rămâne la fel, tatăl meu”, a declarat Nicoleta Guță despre tatăl său.

Nicoleta și tatăl său au început să se certe atunci când manelista a decis să divorțeze de soțul său, iar acest gest este interzis în etnia rromă. Faptul că manelista a vrut să pună capăt abuzurilor și să își părăsească soțul l-a enervat teribil pe Nicolae Guță. Blondina a fost terorizată și de soțul ei, Andrei Căldărar, iar motivul principal a fost chiar plecarea acesteia de acasă.

Acesta o bătea, motiv pentru care a decis să pună capăt acestei terori. Însă, Andrei credea că Nicoleta a plecat de acasă pentru a locui cu un alt bărbat. „Nu mă lăsa, pentru că era foarte gelos. Am fost împreună 18 ani, iar noi am avut o prietenie inițial și nu ne-au obligat părinții. Eu nu mi-am părăsit niciodată copiii, el nu mă mai lasă să îi văd. Într-adevăr în ultima vreme Andrei nu m-a mai agresat fizic, în schimb mă sună mereu şi mă înjură şi îmi trimite mesaje jignitoare„, declara Nicoleta Guță,în urmă cu câțiva ani.În vârstă de 37 de ani, Nicoleta Guță se bucură acum de familia sa, mai ales că a devenit bunică. Fiul său, Gabriel, 23 de ani, a devenit tătic pentru prima oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: