Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil ce a a apărut pe cer! Până și americanii sunt șocați: „Analizăm orice amenințare!”

Incredibil ce a a apărut pe cer! Până și americanii sunt șocați: „Analizăm orice amenințare!”

GALERIE FOTO (2) Incredibil ce a a apărut pe cer! Până și americanii sunt șocați: "Analizăm orice amenințare!"

În ultimele zile am fost martorii unor fenomene extreme, care au dus la tragedii de proporții. Un alt detaliu ciudat pune pe jar întreaga lume, după ce mai multe obiecte zburătoare au fost surprise pe cer. Echipajele americane responsabile au intervenit de urgență cu măsuri extreme, dar panica dintre oameni este de proporții.

Ce sunt, de fapt, baloanele apărute pe cer în SUA?

Lumea a fost martora unui eveniment de amploare, care a ridicat multe semne de întrebare. În aproximativ o săptămână, mai multe obiecte zburătoare au apărut pe cer, provocând panică și în rândul armatei. SUA s-a mobilizat și a acționat de urgență, distrugând fiecare obiect suspect de acest gen, liniștind populația, precizând că toată lumea e în afara oricărui pericol

Ultimul a fost văzut în apropierea lacului Huron, în nordul SUA și a fost doborât de piloţii US Air Force şi de Garda Naţională. Un oficial american susține că nu a prezentat un pericol militar, iar președintele Joe Biden a susținut dezactivarea lor.

 

Liderul majorității din Senat, Charles Schumer, a declarat duminică că Statele Unite cred că obiectele care au fost doborâte deasupra teritoriului american și canadian în ultimele zile erau baloane și au ezitat să facă alte afirmații ce ar putea panica lumea. Totuși, Schumer a declarat că obiectele erau mult mai mici” decât balonul suspect de spionaj chinezesc pe care l-ar fi distrus armata sâmbătă.

Americanii iau în calcul prezența extraterestră

După ce a fost semnalată prezența și, ulterior, distrugerea obiectelor zburătoare, au apărut tot felul de teorii care mai de care mai ciudate. Se pare, însă, că și oficialii iau în calcul posibilitatea prezenței unor forțe mai puțin obișnuite, semn că situația nu este deloc sub control.

Şeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a confirmat că patru baloane au apărut pe cer, care ar fi avut și capacitate de supraveghere. În plus, spune că nu poate exclude în acest moment să fi fost vorba de extratereştri sau vreo altă explicaţie la care încă nu au acces.

„În acest moment continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica”, a precizat șeful NORAD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: