Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil ce a descoperit un bărbat la subsolul casei abia cumpărate! Totul era ascuns după o scândură

Incredibil ce a descoperit un bărbat la subsolul casei abia cumpărate! Totul era ascuns după o scândură

GALERIE FOTO (6)

Un bărbat din Statele Unite a făcut o descoperire șocantă! Chiar la subolul casei abia cumpărate a dat peste ceva la care nu se aștepta să fie ascuns după o scândură. Autoritățile s-au sesizat în acest caz!

Incredibil ce a descoperit un bărbat la subsolul casei abia cumpărate! Totul era ascuns după o scândură

Mulți oameni pot avea parte de surprize atunci când își achiziționează o locuință! Sunt multe cazuri în care mai multe persoane au dezvăluit că au dat peste lucruri vechi și chiar bani în casele pe care le-au cumpărat! Un bărbat din SUA a avut parte de o descoperire diferită, însă, și a alertat autoritățile.

Dorind să vadă mai bine ceea ce se află la subsolul casei abia cumpărate, americanul a pătruns în încăpere și a început să cerceteze. S-a uitat în jur de mai multe ori și dorind să dea la o parte o scândură de lemn, a indentificat o altă cameră, dar mai mică, potrivit rol.ro

Camera nu era goală, ci plină cu mai multe arme de război. Muniția era bine păstrată în cutii și destulă încât să se poată lua parte la un conflict armat. Bărbatul a fotografiat totul și și-a făcut publică întâmplarea. Oamenii care au aflat de caz au rămas și ei perplecși la vederea armelor. Mulți cred că acolo a locuit un militar sau cineva se pregătea pentru un eventual război. Pentru că este vorba despre muniție, în acest caz cu siguranță au intervenit și reprezentanții MApN.

Ce a descoperit o femeie la subsolul casei

Alexandra Poulos din Lansdowne, Pennsylvania, proprietara unei case, a fost chemată de chiriașii ei să investigheze locuința, tot la subsol, deoarece se aud zgomote ciudate. Femeia a venit de îndată și a cercetat subsolul de mai multe ori până când a dat peste o țeavă ciudată. A îndepărtat-o și așa a aflat că la subsolul casei sale se afla…o cale subterană. Calea subterană a fost făcută în urmă cu mulți ani, de persoane sclave, care încercau să fugă de cei răufăcători.

 

Etichete: