Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Ce făcea Petre Roman la nici două zile după moartea fostei soții: ”Îmi dați putere”

Incredibil! Ce făcea Petre Roman la nici două zile după moartea fostei soții: ”Îmi dați putere”

GALERIE FOTO (5)

Într-o zi plină de tristețe, la câteva ore după vestea tragică a trecerii în neființă a lui Mioara Roman, fostul premier Petre Roman a fost văzut făcându-și treaba de tată. Chiar și în mijlocul durerii și a momentelor dificile, Petre Roman nu și-a neglijat rolul de părinte. 

Vestea tragică a decesului Mioarei Roman a șocat întreaga societate, iar fiica sa, Oana Roman, a fost cea care a făcut publică această veste dureroasă. Petre Roman, fostul prim-ministru al României, a fost surprins de paparazzi într-o scenă emoționantă, alături de fiul său.

Petre Roman, tată devodat tot timpul

Chiar și în mijlocul durerii, Petre Roman nu și-a uitat îndatoririle de tată. Paparazzii echipei Spynews.ro au surprins momentul în care fostul premier al României a fost văzut alături de fiul său adolescent, oferind un exemplu de sprijin și solidaritate în fața pierderii. Deși separați de ani buni, Petre Roman a reiterat de-a lungul timpului importanța pe care Mioara Roman a avut-o în viața sa și în dezvoltarea fiicei lor.

Despărțirea lor din 2007 nu a diminuat recunoștința și respectul lui Petre Roman față de Mioara. Cu o sinceritate emoționantă, el a mărturisit cât de mult a contat ea în viața sa și cât de puternică a fost în fața bolii Familia Roman a fost o prezență puternică și influentă în societatea românească. Amintirile și omagiile aduse Mioarei Roman nu fac decât să sublinieze impactul pozitiv pe care l-a avut asupra celor din jur.

Oana Roman a dat vestea dureroasă

Recent, drama familiei Roman a captivat atenția publicului, în special în urma tragicului deces al Mioarei Roman. Chiar și în aceste momente dificile, Petre Roman și Oana Roman au demonstrat că legăturile familiale rămân puternice și că își îndeplinesc îndatoririle de părinți, oferind un exemplu de compasiune și unitate în fața adversităților.

Când vestea despre moartea Mioarei Roman a început să se răspândească, Oana Roman a fost cea care a luat inițiativa de a informa publicul, inclusiv pe rețelele de socializare, într-un mod emoționant și respectuos. Mioara Roman a fost nu doar o mamă dedicată, ci și o persoană influentă în comunitate, iar absența ei va fi resimțită profund.

„Vă mulțumesc pentru zecile de mii de mesaje și comentarii cu gânduri pentru mama. Sunt copleșită. Îmi dați putere și ea sigur pleacă în Lumină și datorită gândurilor voastre. Deși îmi este foarte greu, azi nu m-am simțit singură. Am prieteni, o familie de suflet și pe voi toți cei care ați trimis un gând pentru mama. Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14:00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cvafii Vechi nr.6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 25 februarie, la ora 14:00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr.4.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman în social media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: