Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil. Cum arăta Alex Velea în copilărie

Incredibil. Cum arăta Alex Velea în copilărie

GALERIE FOTO (2) Alex Velea

Alex Velea, 36 de ani, este tată a doi copii pe care îi are cu artista Antonia. În copilărie, Velea a fost olimpic și își amintește cu drag de școală. 

Ce spune Alex Velea despre anii de școală

Puțini știu că, în anii de școală, Velea era un elev silitor. “Îmi amintesc cu drag de prima zi de școală și nu cred că o să o uit vreodată.

Țin minte că deja trecusem prin experiența „grupei mari pregătitoare” și de-abia asteptam sa aplic ce învățasem. Părinții au știut să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situații și tocmai de-aia n-am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii si doamna învățătoare.

Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele doua clase. Apoi a urmat domnișoara Gulian Aurelia, pe care o plăceam „in secret”. Le salut și le mulțumesc că mi-au îndrumat primii pași către educație”, a spus Velea la PROFM.

 

Cariera lui Alex Velea

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory la sfârșitul anului 2003 și după participarea la Big brother, Alex a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe ediția specială a albumului ei, Pentru tine.A urmat o colaborare cu Anda Adam pentru al doilea album solo al ei, Confidențial. Melodia, intitulată „Ce ți-aș face (Selecta)” s-a bucurat de un mare succes în România, fiind difuzat des pe posturile de muzică. Album său de debut, intitulat Yamasha a fost lansat în toamna anului 2006, și se vrea o declarație din partea lui Alex : „Piesele acestea mă descoperă în fața publicului… Ăsta sunt eu…Am încercat să pun pe note gânduri, sentimente, trăiri…’Yamasha’ mă reprezintă.” Pentru acest album, Alex a colaborat cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter. De pe album au fost promovate patru piese: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Când sunt cu tine” (feat. Mandinga) și „Doamna mea”. Yamasha i-a adus acestuia titlul de “Best show“, “Best male” și “Best new artist” la Romanian Music Awards.

În anul 2009, Alex a lansat piesele „Doar ea” și „Secret”. Tot în 2009, Alex a intrat în echipa de producție a Radio Killer, sub numele de Crocodealer, unul dintre cei șapte killeri. În același an, Alex și-a făcut și debutul pe marile ecrane, în producția cinematografică “Un film Simplu”, unde a interpretat un rol negativ.

Deasemenea a scos hitul anului 2010 „Don’t say it’s over”, hit al cărui videoclip a avut o coregrafie ce a generat cel mai mare flashmob din România. Acesta a avut loc în Piața Constituției din București, în iunie 2010.

În 2011 a participat de asemenea la filmul „Nașa”, în rolul lui „Spânu”.

În septembrie 2011, Alex a lansat piesa „Whisper”. 2012 este anul de revenire în forță pe scena muzicii românești. Alex a lansat la începutul lunii aprilie piesa „Când noaptea vine” care s-a bucurat de aprecierea publicului. În iunie 2012, pe scena de la Romanian Music Awards, acesta a lansat un nou hit, „Minim doi”. Piesa a reușit să strângă în câteva zile milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, Alex a lansat și videoclipul piesei, un clip filmat în cartierul bucureștean Ferentari. Tot în luna iunie 2012, a câștigat premiul pentru „Best Pop” în cadrul premiilor Romanian Music Awards.

În prezent, Alex lucrează la un nou concept de show. În 2013 a lansat melodiile „E Marfă Tare” și continuarea melodiei într-o colaborare cu Pacha Man „Aia E”.

În 2019, Alex Velea, împreună cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid, au înființat trupa Golden Gang, cu care au lansat în același an și primul album „10 din 10”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: