Redactia.ro
Home » Homepage » INCREDIBIL! Liviu Dragnea face bani din contracte cu statul, direct din închisoare

INCREDIBIL! Liviu Dragnea face bani din contracte cu statul, direct din închisoare

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea face bani direct din închisoare. Mai exact, firma despre care se spune că este controlată chiar de el continuă să încheie, la finalul anului 2019, contracte profitabile cu statul. Asta deși Tel Drum se află în insolvență.

Informațiile au fost furnizate de jurnaliștii de la LiberinTeleorman.ro, care au pornit o anchetă în acest sens.

Potrivit sursei citate, în luna noiembrie, Tel Drum a încheiat un contract de 46 milioane lei cu Consiliul Județean Teleorman. Peste puțin timp, mai exact pe 6 decembrie, firma aflată în insolvență a bătut palma cu aceeași instituție publică pentru modernizarea unui drum județean. Suma nu este deloc de trecut cu vederea.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, valoarea contractului se ridică la 13.586.743 lei. Cu alte cuvinte, Tel Drum încasează și pe luna decembrie încă 13 milioane de lei pentru o lucrare publică.

Jurnaliștii au dezvăluit că și în acest caz s-a mers pe varianta procedurii simplificate, iar ofertele au fost depuse online. La finalul acesteia s-a stabilit că numai Tel Drum poate moderniza în condiții bune Drumul Județean 612 Călinești-Antonești.

Trebuie spus că Tel Drum este beneficiarul în Teleorman al contractului multianual de întreținere a drumurilor județene pe timp de iarnă.

„E drept că vreun raport de activitate n-a văzut nimeni și nici despre cantitățile de materiale folosite nu primim răspunsuri, dar începem să credem pe cuvânt autoritățile când spun că singura firmă care merită încredere e firma lui Dragnea. Pardon, a lui Pitiș, pe care Dragnea nu l-a văzut în viața lui”, a notat sursa citată.

În dosarul „Tel Drum”, procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Dragnea a negat acuzațiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: