Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil pe ce a dat acest tânăr 92 de lei la un târg de Crăciun din București: „M-a luat frigul când am auzit prețul”

Incredibil pe ce a dat acest tânăr 92 de lei la un târg de Crăciun din București: „M-a luat frigul când am auzit prețul”

Ce și-a cumpărat acest tânăr cu 92 de lei de la un târg de Crăciun?

Într-un clip viral postat pe TikTok, un tânăr a dezvăluit publicului cât a cheltuit, și anume 92 de lei, la Târgul de Crăciun desfășurat în hala Laminorul din Sectorul 3 al Bucureștiului. Chiar dacă sumele pot părea normale în contextul evenimentelor de acest gen, reacțiile au fost neașteptat de puternice.

Incredibil pe ce a dat acest tânăr 92 de lei la un târg de Crăciun din București

Băiatul a detaliat achizițiile sale, care au inclus o frigăruie, un cârnăcior, o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Cu toate acestea, utilizatorii platformei au exprimat nemulțumirea față de prețurile percepute pentru aceste preparate, considerându-le mult prea mari.

În comentarii, un utilizator a adus în discuție comparația cu târgul Obor, sugerând că preferă să mănânce mici de acolo. „Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, a declarat un urmăritor, ilustrând frustrarea generală cu privire la costurile considerate exagerate ale produselor de sezon.

O altă voce din comunitate a încercat să ofere perspectivă, susținând că tariful de 92 de lei este rezonabil în comparație cu prețurile practicate la târgurile de Crăciun din alte orașe. „În Craiova, cu 90 de lei, iei doar cârnatul, o porție de cartofi și o lipie”, a explicat aceasta, subliniind variabilitatea prețurilor la nivel național.

„M-a luat frigul când am auzit prețul”

Pe lângă dezbaterea privind costurile, unele comentarii au adus în discuție și experiențele personale, cu un utilizator menționând: „Făceam trei grătare cu 92 de lei”. Alții au exprimat șocul la auzul prețului, subliniind că aceasta este o problemă serioasă, mai ales în contextul în care Târgul de Crăciun ar trebui să fie un eveniment accesibil pentru toată lumea. „M-a luat frigul când am auzit prețul”, a spus un alt internaut.

Într-un final, clipul a stârnit o dezbatere animată cu privire la prețurile practicate la astfel de evenimente festive, punând sub semnul întrebării echilibrul între experiența plăcută a târgului și accesibilitatea financiară pentru vizitatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: