Redactia.ro
Home » Monden » Inoke Ibacka, fiica cea mare a lui Cabral, a terminat clasa a XII-a. Cum a arătat la balul de absolvire

Inoke Ibacka, fiica cea mare a lui Cabral, a terminat clasa a XII-a. Cum a arătat la balul de absolvire

Fiica lui Cabral a terminat clasa a XII-a

Inoke Ibacka, fiica lui Cabral din căsnicia cu Luana Ibacka, a terminat clasa a XII-a. Tânăra în vârstă de 18 ani a participat, sâmbătă, la balul de absolvire, unde a avut o apariție impecabilă.

Inoke Ibacka, fiica cea mare a lui Cabral, a terminat clasa a XII-a. Cum a arătat la balul de absolvire

Cabral este cu siguranță un tată mândru! Fiica lui cea mare, Inoke Ibacka, a absolvit clasa a XII-a și a avut o apariție spectaculoasă la balul de încheiere al anului. Adolescenta a purtat o rochie în două culori (roz și albastru), la care a asortat și o coroniță pe cap. Înainte de a pleca la petrecere, Inoke s-a fotografiat alături de mama ei  “Mom’s pic! (n.r.: Poza mamei!). Merită cel mai bal, cea mai prințesă #mylove”.” , a scris tânăra în dreptul imaginii.

Inoke, supărat pe tatăl ei

Luana și Cabral au divorțat în urmă cu 15 ani, mai exact, în anul 2005. De curând, Cabrala a dezvăluit că fiica sa, Inoke, refuză să-i mai vorbească și este convins că totul va fi o chestiune temporară. ”Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv.

După ce s-a despărțit de Luana Ibacka, Cabral a început o relație cu Andreea Pătrașcu pe atunci, iar în prezent Andreea Ibacka. Prezentatorul și actrița au deja o fetiță și mai așteaptă venirea unui al doilea copil în toamnă.

În toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a declarat Cabral pentru un post TV.

Andreea Ibacka este cu sufletul la gură până la marele moment:Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”,  a spus Andreea Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: