Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său. „Medicii îi confirmau ceea ce e visa”

Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său. „Medicii îi confirmau ceea ce e visa”

GALERIE FOTO (3) Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său.

Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său. Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu mai bine de șase luni, iar familia sa este în continuate devastată de durere. Fiica sa, Ioana este cea care îi simte cel mai tare lipsa actorului. Simona Florescu a mărturisit că fiica sa primește multe semne de la Ion Dichiseanu, cei doi având în trecut o legătură puternică.

Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său. „Medicii îi confirmau ceea ce e visa”

Ioana Dichiseanu a primit semne din partea tatălui său. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România s-a stins din viață în urmă cu șase luni. Ion Dichiseanu a fost un adevărat artist în România, iar moartea acestuia i-a îndurerat pe cei dragi. Fiica sa, Ioana nu-și poate revine, susținând că primește semne de la acesta. Simona Florescu, fosta soție a actorului, a mărturisit că fiica sa primește semne din partea tatălui său și știa exact ce spun medicii. „Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dichi, Ioana se conecta cu el. Este incredibil ce îți spun, dar e adevărat. Se conecta cu el, el îi spunea ceva în vis, când ea suna la spital medicii îi confirmau ceea ce e visa în vis”, a mărturisit Simona Florescu la o emisiune TV.

Mai mult, artista susține că Ioana îl visează deseori pe tatăl său. Simona este uimită de legătura specială pe care fiica ei o are cu regretatul actor. Spre deosebire de fata sa, artista nu îl visează atât de des pe Ion Dichiseanu. „Ea îl visează tot timpul, l-a visat într-o noapte, zicea că e la Festivalul Filmului de la Iași și are nevoie de un costum, a doua zi au sunat-o de la Festivalul Filmului de la Iași că voiau să facă un moment în memoria lui Dichi. Eu l-am visat mai puțin decât Ioana, ea îl visează aproape seară de seară. La ei e și legătura de sânge, ea e sânge din sângele lui. Ea ca și copil îți dai seama că l-a iubit foarte mult, îl iubește foarte mult și suferă foarte mult”, a adăugat aceasta, potrivit Spynews.ro.

Ce îi transmite Ion Dichiseanu fiicei sale

Pe 20 octombrie, Ion Dichiseanu trebuia să împlinească 88 de ani, dar familia s-a pregătit pentru parastasul de șase luni. Ion Dichiseanu a murit după ce a stat mai mult timp în spital și s-a luptat să trăiască. Ioana Dichiseanu și-a sărbătorit ziua de naștere fără tatăl său, dar cu toate astea, artista păstrează în suflet toate amintirile cu părintele său. Actorul organiza mereu petreceri de ziua sa, mai ales că fiica era sărbătorită la doar două zile după el. „Nu am petrecut anul acesta, pentru că nu am starea necesară. Nu a putut să fie o bucurie deplină din moment ce tata a lipsit. A fost prima aniversare de la care tata a lipsit (…) A fost un om absolut senzaţional, cu o personalitate aparte”, a spus Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Tânăra a declarat că l-a visat de multe ori pe tatăl ei, primind multe semne din partea acestuia. „Nu ştiu dacă sunt de la el, dar sunt prea multe coincidenţe. Şi da, am primit multe semne şi în vis. Acele vise de care am citit că pot fi numite vise de vizitare şi cu toate acestea, el nu prea credea în astfel de lucruri, dar se pot întâmpla. L-am visat, mă întreba lucruri concrete legate de casă, chiar acum câteva nopţi. Acum câteva nopţi l-am visat că făceam lista pentru Crăciun şi el îmi spunea ce trebuie să cumpăr pentru Crăciun. Mi-am notat toate semnele primite de la el„, a mai spus Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: