Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Dichiseanu nu se poate despărți de hainele tatălui său. Tânăra nu-și poate reveni după moartea actorului

Ioana Dichiseanu nu se poate despărți de hainele tatălui său. Tânăra nu-și poate reveni după moartea actorului

GALERIE FOTO (2) Ioana Dichiseanu nu se poate despărți de hainele tatălui său.

Ioana Dichiseanu nu se poate despărțide hainele tatălui său. La aproape șase luni de la moartea tatălui său, Ioana Dichiseanu nu poate concepe faptul că părintele său nu mai este printre noi. Tânăra a mărturisit că nu poate renunța la hainele lui Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu nu se poate despărți de hainele tatălui său. Tânăra nu-și poate reveni după moartea actorului

Ioana Dichiseanu nu se poate despărți de hainele tatălui său. Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la 87 de ani. Actorul a ajuns în spital din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Artistul era internat de peste trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. La aproape șase luni de la moartea actorului, fiica sa nu se poate despărți de lucrurile care i-au aparținut tatălui său.

Tânăra îi ține și acum hainele în dulap și nu se îndură să le dea de pomană. Ioana Dichiseanu a păstrat toate hainele tatălui său și îi este greu să se despartă de ele. „Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru Fanatik.ro.

Pe 20 noiembrie, va avea loc parastasul lui Ion Dichiseanu. Familia maestrului va face parastasul de șase luni la biserică. Pe 20 octombrie, în ziua în care actorul ar fi împlinit 88 de ani, Ioana și-ar fi dorit să facă o masă la restaurant, dar din cauza restricțiilor actuale a renunțat la această idee. “Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face însă o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Ioana si Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale

Simona Florescu, fosta soție a actorului a declarat că acesta s-a stins din viață în brațele fiicei lor, Ioana. “A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături”.

Artista a declarat că a făcut demersuri pentru a-l transfera pe fostul soț în Turcia, pentru a se trata. Din păcate, a fost prea târziu. Fiica sa a făcut acuzații dure la adresa medicilor care i-au pus un diagnostic greșit regretatului maestru. „Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi. Şi în profesia aceasta trebuie să ai har, ca în orice profesie pe care o practici cu sufletul. S-a dus să facă o simplă radiografie pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Şi eu i-am spus, tată, hai să facem o radiografie ca să te linişteşti. Cei de acolo au spus că e important să facă şi un CT.Acel CT a fost interpretat nu foarte concludent, diagnosticul şi rezultatul, iar mai apoi, să mergem la un mare profesor. La o biopsie făcută, o bacterie i-a infectat plămânii. Această bacterie a dat petrecere în plămâni, să zic așa. A fost o bacterie agresivă, a avut un diagnostic greu” spunea Ioana Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: