Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul care i-a furat inima

GALERIE FOTO (2) Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Ioana Ginghină iubește din nou, și nu oricum! Vedeta a fost cerută în căsătorie și se anunță o nuntă spectaculoasă în showbiz-ul românesc. 

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de fostul soț, iată că Universul a lucrat pentru ea și accum și-a găsit din nou fericirea și liniștea în brațele unui bărbat. Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie de actualul partener de viață. Aceasta a dezvăluit totul în cadrul unui interviu, vorbind despre relația cu iubitul său, Cristi.

Actrița a sărbătorit un an de relație în luna octombrie a anului trecut, astfel că a fost un moment potrivit ca partenerul său de viață, Cristi, să facă pasul cel mare. Acum, Ioana Ginghină urmează să îmbrace rochia de mireasă, din nou, pentru că a primit inelul de logodnă. Mai mult, frumoasa artistă recunoaște faptul că își mai dorește un copil și că lucrează la acest vis la momentul actual.

Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”, a declarat Ioana Ginghină.

Mulți s-au întrebat cine este iubitul Ioanei Ginghină, iar numele lui este Cristi Pitulice. Bărbatul care face parte acum din viața actriței este din Alexandria, însă locuiește în București. Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Iubitul Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar cine are nevoie de sfaturi poate apela la el cu mare încredere. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Cei doi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților ca la carte

Ioana Ginghină este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei iar acest lucru se vede din felul în care vorbește despre el. Vedeta a povestit că anul acesta a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților care la carte. Ea și iubitul ei au împodobit casa cu inimioare, au primit cadouri și a fost surprinsă cu buchete de flori, semn că iubește și se simte iubită, la rândul ei.

”Cred că este primul an în care am sărbătorit așa cum scrie la carte. Am împodobit casa cu inimioare, am primit cadouri și buchete de flori, am ieșit după mai bine de 4 luni la restaurant și am fost grețos de romantici toată seara. Ne-am comportat ca doi adolescenți și ne-a făcut așa de bine”, a mai adaugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: