Redactia.ro
Home » Homepage » Iohannis, sunat de Dăncilă după ce a câștigat alegerile. Ce discuție au purtat la telefon

Iohannis, sunat de Dăncilă după ce a câștigat alegerile. Ce discuție au purtat la telefon

iohannis

Klaus Iohannis a dezvăluit că a fost sunat de Viorica Dăncilă, după ce a câștigat alegerile prezidențiale.

Acesta a anunțat marți că liderul PSD Viorica Dăncilă l-a sunat ieri după-amiază (n.r. luni) pentru a-l felicita pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. „Da, m-a sunat doamna Dăncilă ieri pe la prânz și am vorbit. M-a felicitat”, a afirmat președintele, potrivit stiripesurse.ro.

Viorica Dăncilă spusese, când a plecat de la sediul PSD, luni, la ora 01:00, că-l va suna pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita. Se pare că s-a ținut de cuvânt și l-a sunat pe președinte ca să-l felicitate pentru victoria obținută.

Duminică a obținut încă un mandat de 5 ani la Cotroceni

Președintele în funcție și-a mai asigurat un mandat la Cotroceni după ce duminică, 24 noiembrie, a câștigat alegerile prezidențiale. Potrivit rezultatelor prezidențiale provizorii, oferite de Biroul Electoral Central, Klaus Iohannis a obținut 66,06% în timp ce contracandidata sa din turul 2 Viorica Dăncilă 33,94%.

A fost felicitat de liderul PPE

Liderul PPE, Manfred Weber, l-a felicitat pe președintele Klaus Iohannis, pentru victoria din turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Weber susține că, avându-l pe Iohannis președinte al României, „valorile europene vor fi puternic protejate în anii următori”.

„Felicitări Klaus Iohannis pentru victoria din alegerile prezidențiale de azi. România își arată încă o dată atașamentul față de valorile europene și, cu dvs. și cu Ludovic Orban, aceste valori vor fi puternic protejate în anii următori.

#PentruRomaniaNormala”, a scris pe contul de Twitter Manfred Weber.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: