Redactia.ro
Home » Știri » Ion Țiriac, oficial cel mai bogat român! Cine îl urmează în topul celor mai influenți oameni de la noi din țară

Ion Țiriac, oficial cel mai bogat român! Cine îl urmează în topul celor mai influenți oameni de la noi din țară

Ion Țiriac dă lovitura! Un nou proiect de succes 

Topul Forbes, realizat de către americani, vizează cei mai bogați oameni la nivel mondial, dar analizează și situația pe fiecare țară. În România, Ion Țiriac a reușit să dețină titlul de cel mai bogat, iar după el mai urmează și alte personalități celebre. Miliardarul trăiește pe picior mare, iar averea lui a explodat în pandemie.

Ion Țiriac, salt uriaș în pandemie

Ion Țiriac a înregistrat un salt uriaș în Topul Forbes, reușind să ajungă pe locul 1 în rândul celor mai bogați oameni din România. Averea sa a crescut semnificativ încă de anul trecut și așa a reușit să se claseze acum pe locul 1516 în Topul Forbes. La nivel moindial, a reușit să urce încă 300 de locuri, ceea ce este o evoluție absolută magnifică, într-un timp atât de scurt.

În 2020, anul pandemiei, Ion Țiriac avea o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari, dar lucrurile s-au schimbat complet de atunci și veniturile sale au explodat. În 2022, Ion Țiriac se afla pe locul 1818 în topul realizat la nivel mondial, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari. Deși numărul miliardarilor din 2023 a crescut de la 2268 la 2640, omul de afaceri de la noi din țară a reușis să ajungă pe poziția 1516.

Averea tuturor celor incluși în acest top ajunge la 12.2 trilioane de dolari, dintre care aproximativ 2 miliarde vin din partea românului nostru, Ion Țiriac.

Topul celor șase cei mai bogați români

Este clar cine deține locul 1 la bogăție la noi în țară, dar să nu uităm că mai este urmat de alte persoane influente. Pe locul al doilea (1725 mondial) este băcăuanul Dragoș Pavăl, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. Este foarte cunoscut, având în vedere că el este co-fondator al Dedeman.

De pe locul 1 ocupat până acum, Daniel Dines a ajuns pe locul al treilea, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari. Anul trecut se știa că avea o avere de 2,9 miliarde de dolari.

Ion Stoica are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari și este pe locul 2259 la nivel mondial și este urmat, în topul din România, de Matei Zaharia, cu o avere estimată tot la 1,2 miliarde de dolari.

Adrian Pavăl, fratele lui Dragoș Pavăl și co-fondator al imperiului Dedeman, se situează pe locul șase în topul celor mai bogați români. Acesta ocupă poziția 2405 în topul Forbes, la nivel mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: