Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani, dat în vileag de bunicul presupusului său fiu: ”O lună dădea pensie alimentară, trei nu”

Ioniță de la Clejani, dat în vileag de bunicul presupusului său fiu: ”O lună dădea pensie alimentară, trei nu”

Familia Clejanilor este implicată într-un nou scandal, în urma celui al drogurilor iscat de fiul lor, Fulgy. După ce Ramona de la Clejani a dezvăluit că ar mai fi avut un frate vitreg, din relația lui Ioniță de la Clejani cu o altă femeie și care ar fi murit la opt ani, acum și bunicul presupusului fiu intervine.

Ioniță de la Clejani, dat în vileag de bunicul presupusului său fiu: ”O lună dădea pensie alimentară, trei nu”

Bunicul presupusului fiu al lui Ioniță de la Clejani îl acuză pe acesta că nu a plătit pensie alimentară nepotului său, așa cum era stabilit în urma procesului de divorț de fiica lui. Totodată, bunicul spune că a nu a fost vreodată de acord cu relația fetei sale cu Ioniță de la Clejani. Însă, nu a mai avut încotro, atunci când a aflat că-i poartă copilul în pântec.

„Nu am fost de acord cu relația lor, dar nu mai aveam nicio șansă. Ce puteam să fac? Să nu o primesc acasă cu copilul? Să o las aici la țară? Absolut nimic nu știu despre relația fetei cu Ioniță decât când s-a dus la spital ca să nască. Atunci am aflat că e însărcinată. N-am observat până atunci. Am aflat până la urmă de la o prietenă de-a ei că n-a vrut să ne spună, pe urmă ne-a spus seara că e la maternitate, că a născut, că are un băiat. Am mers la spital, ne-am interesat, așa a fost. Am aflat cine e tatăl băiatului după o zi, două. Ne-au spus vecinii, oamenii care știau. Ea era minoră. A fost cea mai nefastă zi când am aflat așa ceva, avem încredere în ea, i-am zis „cum ai putut să faci așa ceva fără să ne spui? Era altceva dacă știam și noi, mergeam și discutam cu părinții lui, cu el”, a spus bunicul presupusului fiu al lui Ioniță de la Clejani, la Acces Direct, cel care ar fi murit la 8 ani, scrie Spynews.

De asemenea, bunicul este de părere că Ioniță de la Clejani este un ”trădător” pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile de tată, în ceea ce privește plata la timp a pensiei alimentare.

„Asta a ieșit până la urmă, nu a fost de acord. Atunci mergem la IML. Ne-am dus, am făcut testul, a ieșit că el e tatăl original. Am mers la tribunal, s-a judecat, a ieșit constatarea că el (n.r. – Ioniță de la Clejani) e părintele lui Manole Nicușor, s-a dat verdictul în favoarea ei, a ieșit analiza perfectă cu el. Fata a avut custodia deplină. Îl cataloghez ca fiind trădător. O lună dădea alocație, trei nu. Spun de pensia alimentară”, a continuat acesta.

Ramona de la Clejani: ”Vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă”

Ramona de la Clejani a făcut în urmă cu câteva zile dezvăluirea potrivit căruia Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu dintr-o relație anterioară.

”Din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Etichete: