Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Cercel, mesaj emoționant la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel: ”Dacă aș reuși să vorbesc cu…”

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel: ”Dacă aș reuși să vorbesc cu…”

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel. Celebrul artist Petrică Cercel s-a stins din viață în urmă cu patru luni, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Recent, fiul său, Ionuț, a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare.

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel: ”Dacă aș reuși să vorbesc cu…”

Petrică Cercel s-a stins din viață pe 15 septembrie 2021. Manelistul se infectase cu noul coronavirus, iar după câteva zile internat la Terapie Intensivă, organismul lui Petrică Cercel a cedat. Familia și cei care l-au cunoscut au fost devastați de durere, iar fiul său, Ionuț nu poate trece peste moartea tatălui său.

Moartea cântărețului i-a îngenuncheat pe copiii săi și nimeni nu se aștepta ca Petrică Cercel să se stingă din viață. După moartea tatălui său, Ionuț Cercel s-a retras din lumina reflectoarelor, plângându-și părintele în sânul familiei, fiind susținut de soție și copii. Recent, Ionuț a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Postarea manelistului a strâns aproape 10 mii de aprecieri și zeci de comentarii. ”Și dacă aș reuși să vorbesc cu Dumnezeu i-aș spune: Tu ai mulți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu”, a scris Petrică Cercel pe Internet.

Petrică Cercel a murit

Petrică Cerce a decedat, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a fost internat în spital, la Terapie Intensivă, iar după câteva zile, starea sa de sănătate s-a înrăutăți. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Prietenii și colegii de breaslă au fost în șoc, după ce au aflat că celebrul manelist a plecat dintre noi. Pe rețelele de socializare au fost postate numeroase mesaje de condoleanțe. „Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars.

Pe 11 septembrie, Ionuț Cercel anunța că tatal său a fost internat în spital după ce s-a infectat cu COVID-19. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. (..) Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, spunea Ionuț.

Petrică Cercel era căsătorit cu Ana de mai bine de 30 de ani, iar împreună aveau 3 copiii. Florin, Ionuț și Amy Cercel. Cei trei băieți l-au făcut bunic de mai multe ori, iar manelistul era extrem de fericit în preajma nepoților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: