Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu, în izolare! Un angajat al clubului Parma are COVID-19

Ionuț Radu, în izolare! Un angajat al clubului Parma are COVID-19

Ionut Radu, Parma, Inter

Ionuț Radu și colegii săi de la Parma sunt obligați să stea 14 zile în izolare. O persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Toți jucătorii și antrenorii au fost testați, iar rezultatele au fost negative. Potrivit protocolului impus toți trebuie să rămână în cantonament în Centrul Sportiv Collecchio. Totuși programul echipei nu va fi modificat, și vor juca partidele potrivit programului.

”Toţi au ieşit negativi şi vor fi monitorizaţi atent, pregătindu-se mai departe în vederea derby-ului cu Bologna, de duminică. Parma confirmă că, în urma ultimei serii de teste pentru COVID-19, o persoană, ce nu este implicată direct în activitatea fotbalistică, a fost depistată pozitiv. Persoana în cauză, care este asimptomatică, a fost izolată respectând, astfel, normele aflate în vigoare”, se arată în comunicatul clubului.

Ionuț Radu nu a debutat încă pentru noul club

Portarul român a fost împrumutat la Parma, dar nu a reușit încă să joace niciun meci fiind mereu rezervă. Ionuț Radu va rămâne la Parma până la finalul acestui sezon, apoi va reveni la Inter Milano, sub comanda lui Antonio Conte. Deocamdată, antrenorul celor de la Parma nu i-a dat nicio șansă românului. A preferat să-i folosească pe Luigi Sepe și Simone Colombi. În luna august, Ionuț Radu este obligat să revină la echipa sa, Inter. Conte este cel care va stabili dacă îl va împrumuta din nou sau îl va păstra. În acest moment poarta lui Inter este apărată de Samir Handanovic, portar în vârstă de 35 de ani. Acesta mai are contract până în 2021 cu italienii. Ionuț Radu a fost transferat de Inter acum 7 ani. S-a format la grupele de juniori ale nerazzurilor. Apoi a fost împumutat la Avellini şi Genoa. Portarul mai are patru ani de contract cu echipa din Italia.

Loading...