Redactia.ro
Home » Sport » O altă echipă din Italia, interesată de Ionuț Radu! Unde ar putea ajunge portarul

O altă echipă din Italia, interesată de Ionuț Radu! Unde ar putea ajunge portarul

O altă echipă din Italia, interesată de Ionuț Radu

O altă echipă din Italia ar fi interesată să-l transfere pe goalkeeperul român. Gazzetta dello Sport a aflat unde ar putea ajunge.

Italienii de la Gazzetta dello Sport susțin că Udinese ar fi interesată să-l transfere pe Ionuț Radu. Mutarea s-ar face dacă se vor despărți de argentinianul Juan Musso. Deși prima obțiunilor a italienilor ar fi un alt portar, aceștia îl urmăresc și pe Ionuț Radu. În acest moment, internaționalul român a ajuns sub formă de împrumut la Parma. În urmă cu doi ani el a fost împrumutat de Inter celor de la Genoa. În această iarnă, pentru că pierduse postul de titular Radu a decis să accepte oferta celor de la Parma. Din cauza pandemiei de coronavirus nu a reușit să debuteze încă pentru noua sa echipă.

O altă echipă din Italia e cu ochii pe Ionuț Radu

În acestă pauză competițională italienii au făcut mai multe speculații privind viitorul românului. Cei de la Tuttosport spuneau că ar avea două variante. Fie revine la Inter, fie ar putea fi dat la schimb.

”Sunt obstacolele din cariera unui fotbalist, nu trebuie să te dărâme, trebuie să te întărească. Faptul că nu am jucat în ultimul timp, mă motivează. Am înțeles că trebuie să dau mai mult, atât fizic, cât și psihic, pe viitor o să învăț din experiența asta, ca să nu mai fiu pus în astfel de situație. Frustrant este pentru orice jucător, când nu ești în primul 11”, a spus Ionuț Radu, în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru Digi Sport.

Goalkeeperul de 22 de ani este cotat în acest moment la 9,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Cota sa a scăzut destul de mult. În urmă cu aproape 1 an, portarul era cotat la 15 milioane de euro. Internaționalul român mai are contract cu Inter până în anul 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: